Prvi 1217 pregleda 12. prosinca 2019.

Jeffree Star kupio vilu za 15 milijuna dolara: Izgleda wow!

jeffreestar@instagram

Jeffree se u novu kuću planira preseliti do Božića i jako je uzbuđen. Kako i ne bi bio kad kuća izgleda tako dobro!

Youtuber Jeffree Star novi je vlasnik luksuzne vile u naselju Hidden Hills u Kaliforniji. Vilu je platio 'samo' 14, 6 milijuna dolara, a budimo realni, novac za njega ne predstavlja problem s obzirom koliko je popularan. U novi dom seli s dečkom Nathanom Schwandtom i četiri psa: Deliciousom, DaVincijem, Divom i Dramom, javlja Daily Mail.

Susjeda mu je Kylie Jenner

Vila ima osam spavaćih soba, trinaest kupaonica, dvije teretane, vinski podrum, dvije gostinjske kuće i još mnogo toga. U susjedstvu mu sigurno neće biti dosadno s obzirom da u istom nasilju živi Kylie Jenner, Kris Jenner, Drake, The Weeknd i John Stamos.

Jeffree je presretan zbog preseljenja s dečkom skateboarderom u veću kuću jer im je stara kuća od 3, 6 milijuna dolara 'pretijesna'. Nadaju se da će se useliti u novu kuću prije Božića:

"Spremni smo preseliti se do Božića. Nathan i ja smo prerasli ovu kuću još prije dvije godine. Nismo imali više mjesta!"

Zamislite samo tu scenu, Kylie Jenner i Jeffree Star skupa piju kavu i ujutro šeću pse. Bilo bi ih zanimljivo vidjeti, zar ne?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?