Prvi 796 pregleda 03. travnja 2019.

Jeffreeju ukrali 2.5 milijuna dolara: Zvao FBI

jeffreestar@instagram

Na prvi april Jeffree je tweetao da se druži s FBI-em ali se nije šslio

Naime, netko je ukrao 2 i pol milijuna dolara vrijednu šminku njegovog branda Jeffree Star Cosmetics koja još nije ni dostupna na tržištu, piše Cosmopolitan

U svom YouTube videu objasnio je kako je netko u javnost pustio njegovu novu liniju korektora "Magic Star" koja je trebala izaći kasnije ove godine. 

"Netko je provalio u naše skladište i ukrao šminku u vrijednosti 2.5 milijuna dolara" rekao je milijunaš i dodao da je ovo najveća krađa u njegovoj karijeri.

Osim toga, u cijelu istragu uključen je i FBI, a navodno su već nekoga i uhitili.

"To su bili profesionalci koji su dobili unutarnje informacije od nekoga tko je privremeno radio na skladištu" govori Jeffree.

"Ušli su preko krova. Bio je to tim ljudi. Kad gledaš te snimke, ne možeš vjerovati kako ljudi tako jednostavno uzimaju tvoje stvari i odlaze s njima" otvorio je dušu Jeffree. 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    whaaat, prestrašno :o