Prvi 201 pregleda 09. srpnja 2016.

Jelena Rozga izazvala pomutnju: Pjevačica je trudna?!

Jelena Rozga

Splićanka je tajanstvenom porukom izazvala nezaustavljivu lavinu komentara i nagađanja...

Samo dvije riječi bile su dovoljne da Jelena Rozga (38) izazove pravu histeriju među svojim obožavateljima. 

Naime, na svom Instagram profilu objavila je naizgled običnu fotografiju uz koju je napisala: 'Imamo nasljednika'Naravno, nije trebalo proći puno vremena prije nego brojni fanovi krenu čestitati Rozgi i njezinu zaručniku Stjepanu Hauseru (30) na prinovi.

 

Imamo nasljednika! #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Neke je ta vijest toliko dirnuli da su čak pustili i suzu, barem ako je vjerovati komentarima...

- Plačem od sreće - samo je jedan u nizu takvih komentara.

 

Najljepsih godinu dana! ❤️

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

No, pojedini obožavatelji su poprilično sumnjičavi oko ove vijesti. 

– Jelena, ako si trudna, iskrene čestitke, ako je ovo naziv nove pjesme, iskreno sam razočarana – poručila joj je jedna obožavateljica. 

 

❤️ #photooftheday #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Prisjetimo se, pjevačica je u nedavnom intervjuu otvoreno progovorila o majčinstvu, a to nije bio prvi put da priča o djetetu.

– Majčinstvo je uloga koju silno priželjkujem i spremna sam za nju. Nikada intenzivnije o tome nisam razmišljala kao sada. Jedna slatka mala djevojčica zasigurno će upotpuniti moj život – iskreno je tada rekla pjevačica.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°