Prvi 1183 pregleda 09. rujna 2018.

Je li okej hodati sa bivšim svoje BFF?

Pinterest

Već si puno puta čula kako bi tvoja veza s bivšim svoje BFF bilo totalno kršenje ‘prijateljskog koda’, ali jednostavno si ne možeš pomoći i tvoje emocije prema toj osobi postaju sve jače...

Vjerujemo da si postavljaš tisuću pitanja o tome jesu li tvoji osjećaji prema bivšem tvoje BFF fer prema njoj i mi ti donosimo nekoliko odgovora.

Kako piše Gurl.com, ukoliko gajiš određene simpatije prema bivšem od BFF, najprije provjeri jesu li simpatije obostrane. Ukoliko nisu, ne pokušavaj mu se svidjeti već jednostavno pokušaj što prije stišati svoje osjećaje.

via GIPHY

U slučaju da se uvjeriš kako su osjećaji obostrani, dobro razmisli jeli ti vrjednije prijateljstvo ili veza. U ovoj situaciji će svakako netko ostati povrijeđen i protiv toga se ne može, no dobro razmisli do koga ti je više stalo.

via GIPHY

Isto tako, pokušaj razgovarati s prijateljicom na način da izvučeš iz nje kako ona gleda na takve situacije i bi li ju povrijedilo kada bi njezina prijateljica prohodala s njezinim bivšim dečkom. Ako ti kaže da bi to definitivno prekinulo njezino prijateljstvo, dobro razmisli ima li tvoja veza s njezinim bivšim ikakvu budućnost.

via GIPHY

Kada bi se u konačnici stvarno zaljubila u njezinog bivšeg te započela s njim graditi super vezu, onda bi jednostavno bilo fer od tebe da iskreno porazgovaraš s BFF, kažeš joj kako se osjećaš te koliko bi voljela da se vaše prijateljstvo nastavi.

via GIPHY

Čak i ako te ona poželi izbrisati iz života, morat ćeš to prihvatiti jer bi možda u takvoj situaciji ti postupila jednako.

Došlo je vrijeme za Totalni JoomBoos! Pripremi se jer 21. listopada JoomBoos organizira najveći spektakl u regiji.

Samo za tebe, JoomBoos dovodi jednu od najpoznatijih svjetskih YouTube zvijezda, a uskoro ćeš saznati i koga.

Osim toga, moći ćeš se družiti s najpoznatijim YouTuberima u regiji uz bogat cjelodnevni program. 

Više informacija o cijelom spektaklu možeš vidjeti OVDJE.

 | Autor:

Tvoja reakcija?