Prvi 23 pregleda 11. prosinca 2014.

Jennifer oborila Guinnessov rekord

Jennifer Lawrence
Pixsell

Jennifer Lawrence (24) nezaustavljiva je na svom putu prema vrhu Hollywo - oda. Nedavno je dobila još jedno priznanje za svoj talent, trud i rad

Nakon što je osvojila tri najprestižnije nagrade - Oscar, čak dva Zlatna globusa i nagradu BAFTA - zvijezda filmskog spektakla “Igre gladi” sad je ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda. Postavila je rekord kao najplaćenija akcijska junakinja dosad.

Popularna franšiza s Jennifer u glavnoj ulozi zaradila je više od milijerdu dolara. Osim nje, mnoge druge zvijezde našle su svoje mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda: Beyonce ima najbrže prodavani album na iTunesu, Vin Dieselova fotografija s pokojnim Paulom Walkerom sakupila je najviše lajkova na Facebooku, a pjevačica Katy Perry ima najviše obožavatelja na Twitteru, više od 56 milijuna.

Eminem je svoje mjesto u knjizi rekorda zaslužio pjesmom “Rap God”. On je u samo šest minuta i četiri sekunde izgovorio 1560 riječi! Na taj način postavio je rekord u kategoriji najviše riječi u hit singlu. One Direction postavili su rekord u katego - riji prva tri albuma na broju 1, i to hitovima “Midni - ght Memories”, “Up All Night” i “Take Me Home”.

Tvoja reakcija?