Prvi 500 pregleda 08. ožujka 2018.

Jer i oni sanjaju isti san: Simse su lansirali i na mobitele!

screenshot

Nakon godinu dana testiranja, jedna od najpopularnijih igrica svih vremena stiže na mobitele!

Ok, ok, znamo da je Sims već bio na mobitelima, i više od 200 milijuna puta su ga downloadali, ali većina fanova su se bunili jer u to verziji igrice, likovi nisu mogli ni upola onoga što mogu na kompjuterskoj verziji. 

Zato je Electronic Arts povukao igricu i počeo testirati novu verziju. Nakon godinu dana testiranja, svjetlo dana ugledala je The Sims Mobile i to na iOS i Androidu!

 

#TheSimsMobile is now available worldwide!

Objavu dijeli The Sims (@thesims)

Napravi svog Sima, obuci ga kako želiš, izgradi mu dom iz snova, neka se zaljubi, neka "bari" i neka zavodi... svog partnera ili tuđeg. U Simsima je sve dopušteno, ali posljedice postoje. Sklapaj prijateljstva, neprijateljstva, nađi posao iz snova ili kreni u avanturu. U svakom slučaju, pusti mašti na volju, ali i oslobodi svog unutarnjeg manipulatora jer sve što ti kažeš tako će i biti.

Osim što ćeš sam moći uživati u igri, novi The Sims mobile ima i mrežni multiplayer pa će se igrači međusobno moći družiti na javnim lokacijama poput restorana, barova i sl.

Kao i većina igrica na mobitelima, i u Simsima ćeš moći kupovati predmete ili valute s kojima ćeš moći nabavljati usluge unutar aplikacije. Iako ti to neće biti nužno.

Ako ste danas imali neke planove, otkažite ih jer vas čeka "The Sims Mobile".

 | Autor: screenshot screenshot

Sve o nogometu možeš naučiti i putem Zabibuška sličica. Za samo tri kune možeš ih pronaći u svim Poštama, a nije problem napuniti album od 252 sličice jer u svakom paketu ih dobiješ 5 komada. Sudjeluj u nagradnoj igri jer su nagrade totalna ludnica. Možeš osvojiti mobitel Samsung Galaxy S8, igricu Fifa18 ili SonyPlayStation 4 Pro! Nagradnu igru u četiri kruga ima samo Zabibuška, a prvo izvlačenje je 15.03. i ima još tri kruga! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  
 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    awwww totalno kul!
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ahahahaha simsi su mi valjda najdraza igrica