Prvi 147 pregleda 06. listopada 2022.

Jesenski JoomBoos magazin od sutra vas čeka na kioscima

Znamo da ste svi već nestrpljivi i da jedva čekate da izađe novo izdanje JoomBoos Videostar magazina pa vam sada donosimo lijepe vijesti - od sutra vas na svim kioscima Tiska čeka novi broj našeg precool magazina

Od sutra, na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske možete pronaći novo, jesensko izdanje JoomBoos Videostar magazina! U novom broju čeka vas čak 13 postera najpopularnijih stranih i domaćih zvijezda, neponovljive priče o njima te ekskluzivni intervjui o aktualnim temama koje zanimaju apsolutno sve.

Kao i uvijek, niti jedno izdanje našeg magazina ne može proći bez poklona, a još dvjesto osoba osvojit će i dodatne precool poklone. Kako doći do tih poklona, saznat ćete u nastavku. 

 | Autor:

Pokloni koji vas očekuju u ovom magazinu su ludi JoomBoos NFT stickeri, precool Gen Z Book, a imat ćete prilike sami preuzeti svoj NFT koji će vam dati pristup ekskluzivnom 'The Outsiders' sadržaju koji još nitko nije imao prilike vidjeti. 

Dvjesto osoba koje će dobiti dodatne poklone, bit će one osobe koje preuzmu 'Outsiders' NFT-je, a koji su to pokloni, saznat ćete tek kada kupite svoj primjerak magazina.

 | Autor:

Osim svega ovoga, u magazinu vas čeka najdetaljniji jesenski horoskop, osobne ispovijesti, jesenski modni editorijal s našim influencerima Stellom Smajić Ridziy i Renatom Ercegom, ali i intervju s našim Magic Leonom koji je osvojio zlatni gumb na Supertalentu i koji se, također, nalazi na jednoj od naslovnica magazina.

 | Autor:

Stoga, sutra požurite na kioske Tiska, nabavite svoj primjerak magazina po cijeni od 40 kuna i zabavite se uz odličan sadržaj i najbolje poklone!

Tvoja reakcija?