Prvi 676 pregleda 11. svibnja 2019.

Jessie J napravila tetovažu koja je pogrešno napisana!?

jessiej/Instagram

A to je za cijeli život...

Jessie J otkrila je svoju pogrešno napisanu tetovažu na Instagramu. Pjevačica je istetovirala stih: "don’t loose who you are in the blur of the stars" ("nemoj se izgubiti u zamućenosti zvijezda") na bedru, ali potkrala se greška, piše Cosmopolitan.

Jesi li uočio/la grešku? 

Naime, umjesto 'lose' (izgubiti), stoji 'loose' (labavo). Ajoj. 

"Da moja tetovaža kaže: " nemojte izgubiti svoju labavost u zamućenosti zvijezda. Da, to su MOJI stihovi iz pjesme 'Who You Are' i da, pogrešno sam slovkala", napisala je uz opis fotografije.

Također je objasnila da je tetovažu napravila u Essexu kad je bila tinejdžerica, i da još uvijek ne zna razliku između izgubljenog i labavog. "Da. To je razlog zbog kojeg uvijek nosim sve s visokim strukom i da, znam da imam male grudi. Nemojte gubiti vrijeme na komentiranje toga, gledam ih svaki dan", dodala je Jessie.

Nadamo se da joj je sad pao kamen sa srca. Ako ništa, nakon ovakvih priča je sigurno lakše onima koji se nalaze u istoj situaciji... Ariani na primjer?

POGLEDAJ NOVU EPIZODU PRANK'DA:

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajooj, hahha pa kakoo??