Prvi 1483 pregleda 29. ožujka 2019.

Jessie J se snimila gola pod tušem? Ali, to nije sve...

jessiej/Instagram

O da, k'o od majke rođena, ali to nije sve! Muškarac pored nje na slici obavlja nuždu, ali ne, to nije Channing!

Ne znamo jeste li spremni na ovo što ćete vidjeti, mi svakako nismo bili! Ako ste zamišljali seksi sliku gole Jessie J...pa okej, to ćete i dobiti, ali sigurni smo da niste očekivali ovaj preokret na slici.

Naime, muškarac pored nje obavlja veliku nuždu. Jessie je pored slike napisala kako se radi o rođendanskoj fotografiji. Party u WC-u? Želimo znati tko je sve bio pozvan!

Najprije smo mislili kako je to Channing Tatum s obzirom na to da su njih dvoje zajedno, ali ipak se radi o nekom drugom muškarcu. Ako je suditi po napisanom uz fotku, nekom prijatelju... Ali hm...može li biti čudnije? Tko ih je slikao? Jesu li oni čuli za privatnost? U svakom slučaju...veoma cringe ili super smiješno?

Što ti misliš o ovoj fotki? What? Why?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :O