Prvi 28 pregleda 09. svibnja 2017.

Jeste li spremni? Druga epozoda 'Istog sna' srušit će nove rekorde

Ekipa na setu
Pixsell

Presretni smo što je danas utorak, jer to znači da nas manje od dva cijela dana dijele od nove epizode JoomBoos serije 'Isti san'.

Nakon genijalnih rekacija nakon prve epizode ne možemo dočekati da saznamo odgovore na bitna pitanja:Tko je djevojka koja je Davidu slomila srce, zašto Tomo izgleda kao da je bio u ratu i koja je priča s tajnim Karlovim identitetom? I kako to da domar Viktor zna sve tajne? Neke od odgovora fanovi će saznati već u četvrtak u 12h, kad se emitira druga epizoda serije 'Isti san'.

Svoju reakciju na seriju su objavili i thelazyWAVE:

S preko 200,000 pregleda u samo četiri dana nakon objave, preko 18,000 lajkova i s #10 mjestom na Trending ljestvici na cijelom YouTubeu, serija 'Isti san', koja se prikazuje ekskluzivno na JoomBoos kanalu, ide po nove rekorde s drugom epizodom. 

Je li očekivao takav uspjeh prve epizode, pitali smo Jana Kovačića (18) koji u seriji odlično glumi domara Viktora, i bio je skriveni dragulj ovog projekta.

Jan Kovačić | Autor: Pixsell Pixsell

- Čim sam pogledao scenarij za prvu epizodu, bilo mi je jasno da će se ljudima svidjeti. Ali da ćemo toliko puno pregleda dobiti u tako malo vremena... To je nevjerojatno! Nemojmo zaboraviti da smo u samo par sati skočili s Trending ljestvice s 33. na 11. mjesto. Mislim da su svi YouTuberi zaslužili pohvale na glumačkim vještinama. Razvalili su, i jako me zanima kako će se ljudima svidjeti ostale epizode - rekao je talentirani Jan.

SVi koji nisu neka to hitno isprave i pogledaju prvi epizodu:

A likovi iz serije poslužili su i kao odličan materijal za GIF-ove, i savršeno su seuklopili u priču o situacijama koje svi poznajemo kad se 'zakačimo' na seriju.

(Baš kao i što smo na 'Isti san'.)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?