Prvi RAP CAMP 1124 pregleda 24. listopada 2019.

Jeste li već naišli na ovaj rap izazov na Instagramu?

besmrtni_goca/filtilen/instagram

Instagramom se širi rap challenge, a uskoro na YouTube stiže i pravi rap spektakl.

Rap je jako popularan, to je sad već svima jasno i više o tome ne trebamo ništa govoriti. Reperi su najtraženiji izvođači danas, slušaju ih i stari i mladi, vole ih mnogi, pjesme im imaju milijunske preglede na YouTubeu. Upravo zato, JoomBoos je pokrenuo nikad viđeni talent show - prvi hip-hop talent show u regiji - Rap Camp, koji uskoro kreće! 

Hit 'S.O.S.' ruši rekorde

Najavna pjesma showa, 'S.O.S.', koju izvode Fil Tilen, Stoka i Choda, izašla je prije manje od tjedan dana, danima je na vrhu YouTube trendinga u svim zemljama regija, a dosad je već skupila više od milijun pregleda. Wow.

Zanimljiv rap izazov

I dok su pripreme za najveći rap spektakl godine - Rap Camp - već u punom jeku, i na Instagramu se počeo širiti zanimljiv rap challenge. 

Reperi i reperi amateri snimaju se kako freestyleaju i to objavljuju na svojim profilima, a zatim izazivaju i druge da im se pridruže. Dosad su se u ovaj izazov uključili dečki iz KUKUSA, High5-a, neki youtuberi... Pogledajte samo neke od njih, dok čekate početak Rap Campa, koji kreće 31. listopada u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu!

Rap Camp kreće 31. listopada

 | Autor:

Želite li da se i JoomBoos uključi?

Bili bi fora da se u ovaj izazov uključi i JoomBoos, što mislite? Recite nam u anketi?

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?