Prvi 2562 pregleda 11. lipnja 2019.

Jeziva povezanost serijskih ubojica i njihova horoskopa

daily_dose_of_serial/instagram

Ted Bundy, vjerojatno najpoznatiji serijski ubojica na svijetu, bio je Strijelac u horoskopu. Što to znači? Je li stvarno moguće da su neke njegove karakteristike prema horoskopu utjecale na ono loše što je učinio? Malo je vjerojatno da su bile presudne, ali stručnjaci smatraju da su na neki način možda zaista utjecale. Ovo su najpoznatiji serijski ubojice na svijetu i njihovi horoskopski znakovi, a možda i moguća poveznica istih sa zločina koje su počinili.

Serijski ubojice su ljudi koji u svakom slučaju nisu stabilnog mentalnog zdravlja, slažu se stručnjaci. Iako se porivi za ubojstva razlikuju od ubojice do ubojice, svi su zapravo neuračunljivi pojedinci. Neki čuju glasove koje moraju poslušati, drugi imaju halucinacije dok se treći pak jednostavno rađaju s porivom da naude drugoj osobi. Najčešće su vrlo vješti u prikrivanju svoje prave naravi.

Naizgled sretne i društvene osobe u trenu postaju najveća čudovišta, što njihove najbliže, ali i cijelu javnost, često ostavlja šokiranima. Iako horoskopski znak, naravno, nema previše utjecaja na to hoće li netko biti serijski ubojica ili ne, stručnjaci smatraju da je neka, možda i mala poveznica horoskopskog znaka u kojem je pojedinac rođen i poriva za počinjenjem zla potencijalno ipak postoji. 

Ovo su najpoznatiji serijski ubojice, predstavnici svakog pojedinog horoskopskog znaka.

OVAN: Henri Désiré Landru

Henri Desire Landru, poznat kao 'Paris Bluebeard', rođen je pod znakom Ovna, kojim vlada Mars, bog rata. Henri je ubijao tako što je najprije zaveo žene, a sve zbog novaca i imovine. 

Ubio bi ih, a zatim raskomadao njihova tijela i spalio ih. Između 1914. i 1919. godine ubio je deset žena i sina jedne od njih. Osuđen je na smrt giljotinom u Versaillesu. Kao Ovan, smatraju stručnjaci za horoskop, motivaciju za ubijanjem on je, moguće, pronalazio u potrebi za natjecanjem i pobjeđivanjem. 

BIK: Albert Fish

Albert Fish, poznat i kao 'brooklynški vampir', ubio je najmanje 100 žrtava tijekom svojih pohoda. Bio je poput kameleona. Savršeno se uklopio u svoje okruženje i ostao skriven do zadnjeg trenutka. Albert je, pak, rođen u znaku Bika.

Bikom vlada Venera, koja utječe na to kako pojedinac percipira ljepotu te kako voli. Probleme sa psihičkim zdravljem kod Alberta su primijetili još kad je bio dječak, a stanje mu se samo pogoršavalo kako je stario.

U trenutku kad je ubio svoju prvu žrtvu, više nije moga razmišljati ni o čemu drugome. Kod njega su se, navodno, javljale sve češće halucinacije, tijekom kojih bi mučio, a zatim i ubijao vlastite žrtve.

Postao je opsjednut mučenjem uglavnom male djece. Kad su ga uhvatili, osuđen je na smrt. Kao Bik, Albert je bio motiviran seksualnim zadovoljstvom, tvrde stručnjaci. Bik je, inače, vrlo senzualan znak, usklađen sa svojom seksualnom stranom. Budući da su Bikovi vrlo posesivni, Albert je primjer osobe koja voli posjedovati do krajnosti. Nije htio dijeliti ili pustiti svoje žrtve, zato ih je i konzumirao.

BLIZANAC: Jeffrey Dahmer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At 13 years old, Jeffrey Dahmer began drinking alcohol. He took some to school and hid it in his locker. His early childhood happiness was all but gone. He seemed lethargic and had very few friends. His temper was short and most people steered clear of him. At the start of high school, the other kids knew quite well that he was drinking. If someone asked him about it, he would tell them that it was his medicine. But, teachers remarked that he was quiet but polite, and they knew he was intelligent. He did join high school band, but didn’t stick with it. He also played tennis and showed some talent for the sport. . . #sociopath #psychology #psycho #disturbed #mental #death #dead #info #fyi #knife #horror #torture #kill #picoftheday #mentalillness #gun #missing #crazy #serialkillers #truecrime #psychopath #cults #tcc #halloween #scary #podcast #horrorstory #jeffreydahmer

A post shared by Serial Killing (@serial_killing) on

Jeffrey Dahmer, kojeg su prozvali 'The Milwaukee Cannibal', jedan je od najpoznatijih serijskih ubojica iz SAD-a. Od 1978. do 1991. ubio je 17 muškaraca. Silovao ih je, prakticirao nekrofiliju s tijelima, raskomadao ih i jeo. Zaveo bi muškarce iz barova ili unajmio muške prostitutke, a onda bi ih drogirao, silovao i zadavio.

Kao Blizanac, Jeffrey nikada nije želio biti sam, a uglavnom je baš to najčešće bio, što ga je posebno izjedalo... Blizanci su vrlo ljubazni i mogu se prilagoditi svakakvim okolnostima, ali ako im želja za društvom i emotivnom stimulacijom nije zadovoljena, to im jako loše pada.

RAK: Robert Maudsley

Robert Maudsley pravi je 'Hannibal Lecter'. Tijekom života ubio je četvero ljudi, a na kraju je završio u doživotnom zatvoru. Maudsley je čulo glasove koji su mu govorili da ubije svoje roditelje, bio je sklon pokušajima samoubojstva i bio je ovisan o drogama.

Jednom je prilikom izjavio da je ubio svoju prvu žrtvu samo zato što je to zaslužila (zlostavljač djeteta). On je, prema nekima, smatrao da je gnjevni pravednik, zbog čega je činio nedjela. Po horoskopu je bio Rak, a ovaj je znak prirodno jako brižan. To objašnjava zašto je htio zaštititi dijete od zlostavljača, no ne opravdava čin ubojstva. Nikako.

LAV: Donald Neilson

Donald Neilson, 'Crna pantera, osuđen je za ukupno pet ubojstava. Prvo bi oteo, a zatim ubio svoje žrtve. Kao Lava, vodila ga je želja za dramom. To objašnjava zašto je Donald oteo svoje žrtve prije nego što ih je ubio. Hvalio se svojim ubojstvima nakon što ih je počinio te nikad zapravo nije smatrao da je učinio nešto loše.

DJEVICA: Ed Gein

Ed Gein poznat je po nečemu jako bizarnome. On je, naime, odarao tijela svojih žrtava i napravio namještaj od njih. Kad su ga uhitili, osudili su ga na doživotni boravak u psihijatrijskoj bolnici.

S obzirom na to da Djevica voli obraćati pozornost na detalje, način na koji je Ed koristio tijela svojih žrtava, pokazuje koliko je bio pedantan u svemu što je radio, pa tako i u ubojstvu. Brrr, grozno.

VAGA: Andrei Chikatilo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Andrei Chikatilo, in full Andrei Romanovich Chikatilo, byname Rostov Ripper, (born October 16, 1936, Yablochnoye, U.S.S.R. [now Ukraine]—died February 14, 1994, Moscow, Russia), Soviet serial killer who murdered at least 50 people between 1978 and 1990. His case is noteworthy not only because of the large number of his victims but because efforts by Soviet police to issue warnings to the public during their investigation were hampered by the country’s official ideology, which asserted that serial murder was impossible in a communist society. Chikatilo began his killings in 1978, preying on young victims whom he met at rail stations and bus depots around Rostov-na-Donu and other cities to which he traveled in his various jobs. Because all the victims displayed characteristic mutilations, the police soon became aware that a serial killer was active in the region. Nevertheless, Chikatilo was able to evade detection for many years, in part because his crimes exploited weaknesses in the decaying society of the Soviet Union. Poverty made young people eager to leave their homes for the city, but, since they often had no friends or contacts there and little money, they could easily be lured into dangerous situations, and their disappearances would often go unnoticed. #andreichikatilo #serialkiller

A post shared by it’s all about serial killers. (@shadesofnecro) on

Andrei Chikatilo, poznat i kao 'rostovski mesar', ubio je, procjenjuje se, između 52 i 56 osoba tijekom svojih ubilačkih pohoda. Najviše njegovih žrtava bili su maloljetnici.

On je jeo dijelove tijela svojih žrtava jer je, navodno, htio da zauvijek budu s njime i nikad ga ne napuste. Zbog svega što je tijekom života učinio osuđen je na smrtnu kaznu.

ŠKORPION: Charles Manson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#charlesmanson 🖤

A post shared by Brandon Parra (@burielparraaaaaaa) on

Charles Manson bio je Manson klana, koji je imao ukupno stotinjak članova. Charles je bio mozak iza svih operacija, a njegovi sljedbenici izvršavali su njegove naredbe i ubijali za njega. Kao Škorpion, Mansonu je želja da vodi druge 'tekla žilama', tvrde stručnjaci. Lako je manipulirao svojim sljedbenicima i slušali su svaku njegovu riječ. Nije im bilo teško ubijati jer su 'ubijali u njegovo ime' i 'za njega'.

STRIJELAC: Ted Bundy

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Theodore ‘Ted’ Bundy at his trial for the chi omega case 1979

A post shared by 👁. 👁 (@90sswhoreee) on

Ted Bundy dosad je osuđen za  ukupno 30 ubojstava, ali točan broj njegovih žrtava je još uvijek nepoznat. Napastovao je ranjive i atraktivne mlade žene. Silovao je i ubijao ih tako što ih je davio, a zatim nakon smrti uništio njihova tijela.

Kanije je posjećivao leševe na njihovim grobnicama iz vlastitog zadovoljstva. Bio je vođen željom da ostvari svaki svoj cilj u životu, i pritom nije birao sredstva. Osuđen je na smrt električnom stolicom. 

JARAC: Jack Silovatelj

Jack Silovatelj (prezime nepoznato) ubio je najmanje pet prostitutki. Unakazio je njihova tijela i uklonio im organe iz tijela i nikad ga nisu uhvatili... Kao Jarac, Jack je bio vrlo neumoljiv te izrazito metodičan u svojim pohodima. Takva preciznost i fokus obilježja su Jaraca, no iako je to uglavnom pozitivna karakteristika, kod Jacka to, nažalost, nije bio slučaj.

VODENJAK: 

Gary Ridgway, 'ubojica iz Zelene rijeke', zadavio je 48 prostitutki do smrti, no, to nisu sve njegove žrtve. Ukupan broj njegovih žrtava penje se i do 90. ​​Osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja, a razlog zašto nije osuđen na smrt je zato što je rekao da će im pomoći da pronađu ostatke svih njegovih žrtava. Kao Vodenjaka, karakterizirala ga je praktičnost, kojom se na kraju uspio izvući iz najteže moguće kazne za sva svoja nedjela.

RIBA: John Wayne Gacy

John Wayne Gacy, poznat i kao 'Klaun ubojica', kao žrtve je najčešće uzimao jako mlade ljude. Ubio je više od 33 ljudi koje je pokopao ispod svoje kuće. Ribe su vrlo umjetnički i kreativno nastrojene pa je John koristio svoje zanimanje klauna kako bi privukao djecu, koja bi potom stradavala od njegove ruke. Užasno.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :OO prestrašnooo!