Prvi 955 pregleda 23. svibnja 2019.

Jezivi pokloni fanova: Dijelovi kože, sperma i mrtve životinje

Pixabay

Kad sljedeći put pomislite da vam je netko poklonio bezvezan poklon, možda da se sjetite ovog teksta?

Iako možda svi mislimo kako je slava nešto najbolje što se nekome može dogoditi, zaboravljamo da postoji i druga strana tog glamuroznog života. Ono što neku osobu, između ostaloga, čini poznatom su njezini fanovi... Fanovi koji često postanu opjednuti svojim idolima i nemaju osjećaj kad bi trebali prestati s iskazivanjem svoje opsesije pa tako znaju slati i razne znakove pažnje celebrityjima. Listverse donosi top deset najjezivijih poklona koje su poznati primili od svojih obožavatelja. Prilično su gnjusni.

10. Mrtvi zec

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Avril Lavigne nekad je 'žarila i palila' scenom te je imala hordu obožavatelja. Prilikom jednog intervjua otkrila je kako je od jednog fana dobila ni više ni manje nego - mrtvog zeca. Nije bilo napomene kraj poklona, tako da Avril nije razumjela namjeru obožavatelja. No, neki vjeruju kako je zec simbol sreće te kako je to skrivena poruka iza ovog bizarnog poklona. Nama ne zvuči nimalo sretno.

9. Mrtvi morski pas

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Brzi uspon slave Jonas Brothersa - Kevina, Joea i Nicka - uglavnom je bio rezultat njihovog glazbenog talenta i razih Disneyjevih angažmana. Njihovi obožavatelji, od tinejdžerki do odraslih muškaraca i žena, poznati su po tome što su ponekad prelazili granicu između onoga što je prihvatljivo i onoga što nije.

Tako im je netko u hotelu jednom prilikom ostavio malog, mrtvog morskog psa u tubi. Dar koji su braća dobila od obožavatelja dok su bila na turneji također nije došao s objašnjenjem. Braća nisu bila sigurna što bi taj poklon trebao značiti, niti što s njime učiniti. Ipak, uz njega je došla kratka poruka: "Evo mrtvog morskog psa." Okej, to shvaćamo, ali zašto?

8. Sperma

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Gluumica Tricia Helfer doživjela je jednom da joj je fan poštom poslao svoju spermu, u nadi da će je glumica odlučiti prihvatiti dar, zatrudnjeti i s njime osnovati obitelj. Glumica nije shvatila što je ispalo iz omotnice sve dok nije pogledala ostale sadržaje pisma: sliku muškarca, žene i djeteta, kao i špricu napunjenu bijelom tekućinom i naznake da bi to moglo biti ono čemu se najmanje nadala...

Uznemirena i pomalo uplašena, Tricia je rekla suradnicima što se dogodilo. Nakon toga su detektivi uspjeli pronaći jezivog fana, iako Tricia nije otkrila što mu se nakon toga dogodilo. Ipak, ona nije jedina slavna osoba koja je ovako nešto iskusila. Početkom 2019. godine pjevačici Iggy Azalei netko je poslao bočicu sperme, iako ju je njezina pomoćnica bacila prije nego što ju je ona uspjela vidjeti.

7. Implantati za grudi

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Norman Reedus, glumac iz serije 'The Walking Dead', u jednoj je sceni morao baratati lažnim dijelovima tijela koje su bacali na njega u borbi sa zombijima, no, izgleda kako se s njima uhvatio u koštac i u stvarnom životu. Naime, jedan fan je pomislio kako u zadnje vrijeme nije baš najbolje volje te je mislio kako će ga oraspoložiti implantat za grudi.

Umjesto da ga se riješi, Reedus je poklon shvatio kao šalu i odlučio je implantat staviti na izložbu. Kasnije je poštom dobio i drugi implantat koji je odlučio baciti na Costara Stevena Yeuna umjesto da ga izloži. Reedus se šalio da se ne bi protivio tome da u budućnosti dobije još implantata od fanova. Tako je nastavio primati implantate za dojke. Kakva lijepa tradicija...

6. Torta s ljudskom kosom

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Ed Sheeranova ljubav prema slasticama dobro je poznata njegovim obožavateljima. Dosad je od njih dobio mnogo poklona: od lutaka i ogrlica do raznih kolača. A kako Ed nikad ne baca hranu, prihvatio je kolač od obožavateljice, misleći da je to obična torta. kao i sve ostale koje je do tada dobio. Nakon što je Sheeran zarezao tortu, otkrio je da je ispunjena lopticama ženske kose. Za to nije bilo nikakvog objašnjenja, premda Sheeran vjeruje da je to možda bio način da obožavateljica pokuša biti 'u njemu'. Od onda ne prihvaća slastice od fanova tako lako...

5. Zubi

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Poznata po svojoj ekscentričnosti, Kesha se i sama okušala u onome što možemo smatrati pomalo jezivim - poput provale u Princeovu kuću kako bi poslušao njezinu glazbu. S obzirom da je oduvijek takva, malo 'pomaknuta', Kesha je od svojih fanova tražila nešto jako neobično. U ovom slučaju, zamolila ih je da joj pošalju zube - prave zube - kako bi mogla napraviti nešto od njih dok je bila na rehabilitaciji zbog poremećaja u prehrani. Obožavatelji su je poslušali i poslali joj na tisuće zubiju. Kesha je pomoću njih napravila predmete poput grudnjaka, kopče za kosu, naušnice i ogrlice. Hmmm... Što?

4. Pismo napisano menstrualnom krvlju

 | Autor: izaskun.viloria/Instagram izaskun.viloria/Instagram

Pisma predanih obožavatelja nisu neuobičajena. Za Taecyeona, člana južnokorejskog dječjeg benda 2PM, jedno je pismo ipak bilo drugačije od drugih. I vjerojatno najčudnije koje je dobio u životu. Obožavateljica je pismo napisala svojom menstrualnom krvlju i posvetila ga Taecyeonu, poručujući mu da on ne može živjeti bez nje - iako nije znao ni tko je ona. Također je priložila svoje stidne dlake u pismu. Mnogi od Taecyeonovih obožavatelja tvrdili su da je pismo lažno, sve dok se autorica nije otkrila da dokaže da je itekako stvarno. Čak je tvrdila da nije obožavatelj benda i da samo je htjela pozornost. Okej...

3. Ljudska koža

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Iako zvuči kao radnja horor filma, Zac Efron nije bio na audiciji za ovu ulogu. Zbog svoje glavne uloge u Disneyjevim srednjoškolskim glazbenim filmovima, Efron je imao veliki broj fanova. Međutim, jedan je obožavatelj preuveličao svoju opsesiju i poslao Efronu komad vlastite kože. Zapanjen, Efron se odmah riješio kože. Totalno čudno...

2. Ljudsko uho

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Jared Leto nije jedan od onih kojima je 'čudno' stran pojam. Zbog svoje vlastite ekscentrične osobnosti, čini se da Leto privlači iste čudne tendencije kod svojih obožavatelja. Jedan obožavatelj odlučio je poslati glumcu vlastito odsječeno uho.

U intervjuu iz 2013. godine, Leto je objasnio da je otvorio paket i unutra pronašao uho uz poruku: "Slušaš li?" Identitet pošiljatelja nije bio poznat. Usprkos neobičnosti situacije, Leto je prihvatio poklon tako što je tweetao sliku uha te odlučio uho nositi kao ogrlicu. Ipak, zamolio je fanove da mu više ne šalju svoje dijelove tijela.

1. Beba

 | Autor: Unsplash/dominos Instagram Unsplash/dominos Instagram

Dolly Parton, poznatu po velikoj kosi i neponovljivoj country glazbi, kroz karijeru je pratilo brdo obožavatelja. Međutim, njezino iskustvo s poklonom jednog obožavatelja nije ni slično svim ovim prethodnim poklonima. Svojim singlom "Jolene" iz  ranih 1970-ih, Parton je potaknula mnoge žene da svoje dijete nazovu istim imenom. 

Ali, nije očekivala će na poklon jednom dobiti pravu bebu nazvanu tim imenom. Parton je ispred svojih ulaznih vrata jednom prilikom pronašla djevojčicu ostavljenu u kutiji. U popratnoj napomeni netko je napisao da je dijete dobilo ime Jolene po nezinoj pjesmi i da majka želi da je Parton ima. U šoku i zabrinuta za bebu, Parton je nazvala socijalnu službu i pobrinula se za dijete dok ih je čekala. Ne zna što je bilo s bebom nakon što su je vlasti odvele. Omg...

Koji od ovih poklona ti je najbizarniji?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG :O kaj je ovo???