Prvi 76457 pregleda 24. siječnja 2022.

JoomBoos ima novi projekt: Budi cool, recikliraj i zaradi!

Tomislav Miletic/Pixsell

JoomBoos je, u suradnji sa zagrebačkom 'Čistoćom', pokrenuo super cool projekt 'Recikliraj i zaradi', a JoomBoosovac Magic Leon tijekom nekoliko tjedana učit će vas kako pravilno razdvojiti otpad, kako reciklirati, što sa starim stvarima i kako im vratiti novi život. A sve to - za zeleniji i ljepši planet, za ljepšu i čišću budućnost!

Što sa starom majicom koju više ne nosiš? Ili s tenisicama koje si prerastao? Kako ponovno iskoristiti staklenku od mirisne svijeće koju si potrošio ili potrošila i za što ti sve može poslužiti mamina stara vaza koja je premala za sve biljke koje imate kod kuće?

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

U koji se kontejner odlaže plastika, a u koji papir te kako na pravilan način skladištiti bio otpad? Što nikako ne bismo trebali bacati u mješoviti otpad i gdje sa starim baterijama?

Kako starim stvarima dati novi život, kako pravilno reciklirati i odvajati otpad i kako se što bolje brinuti za naš planet Zemlju - svemu tome će vas, uz najcool trikove i najzabavnije savjete, tijekom JoomBoosovog projekta 'Recikliraj i zaradi' učiti JoomBoosovac Magic Leon, uz malu pomoć upravo vas, JoomBoos fanova!

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

Na naš JoomBoosast i zabavan način želimo vas ovim projektom potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'! Također, tu smo da vas pokušamo potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet - jer stvarno imamo samo jedan! I zato #razvrstajme!

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

Osim video serijala, koji ćete moći pratiti na našem YouTube kanalu, kao i popratno, na svim ostalim platformama, spremamo vam i kratki filmić, u kojem će vam Magic Leon na zabavan način pokazati sve što trebate znati o recikliranju, razvrstavanju otpada i očuvanju zelenijeg i čišćeg okoliša!

U serijalu na YouTubeu će Leon uz pomoć vas, malih pomagača, od starih stvari; stakla, drva, papira, metala - izrađivati nove, korisne predmete i pokazati vam kako i vi nešto slično možete napraviti sami kod kuće!

Osim što ćete gledati Leona kako s JoomBoos fanovima izrađuje nove cool predmete, moći ćete ih izraditi i sami, a pritom pokazati svu svoju kreativnost kako biste osvojili druženje s omiljenim JoomBoosovcima! Fotke novih predmeta koje ste sami izradili ćete nam slati na Instagram, a mi ćemo najkreativnije nagraditi druženjem s JoomBoos zvijezdama! Jako fora, zar ne!? 

O tome ćemo vas obavijestiti čim projekt krene! I zato, stay tuned...

 | Autor: Tomislav Miletic/Pixsell Tomislav Miletic/Pixsell

Uključi se i ti u ovaj projekt, recikliraj iz zabave, čuvaj okoliš iz navike i kupuj s mjerom! I zato sačuvaj i prenamijeni, ne bacaj i uvijek misli na ovo: #razvrstajme!

 | Autor:

Tvoja reakcija?