Prvi 955 pregleda 17. studenoga 2023.

JoomBoos na selu: 'Ljudi moji, on stvarno ovo jede!'

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je druga epizoda novog serijala 'JoomBoos na selu' u kojem pratimo avanture Erika, Perice, Patrika, Karle Lucije, Petre i Tene, influencera koji su se upustili u avanturu života zvanu život na selu

POGLEDAJTE EPIZODU:

Novo jutro je svanulo i donijelo pregršt zanimljivih izazova za naše influencere! Parovi su još jedan seoski dan započeli zanimljivim zadatkom i to usmenim! Ovaj put je bila riječ o izazovu zvanom 'Spill your gut - feel your gut' u kojem su influenceri morali odabrat hoće li pročitati izvučeno pitanje ili će pak pojesti nešto s tanjura koji se nalazio ispred njih. S obzirom da su pitanja bila 'paprena', a na tanjuru su se nalazili prehrambeni proizvodi poput pilećih bubrega, srca i vrata, koji nisu mnogima baš najdraži, ovo je zaista bio težak zadatak!

 | Autor:

Iako je većina kandidata čitala pitanja s ciljem da osvoji što više bodova i izbjegne jedenje pilećih iznutrica, Perica se istaknuo kao najhrabrija karika i bez problema pojeo nekoliko delikatesa. Njegova partnerica Karla se nije mogla načuditi kako on to jede. Osim njega, Tena se također okušala u isprobavanju hrane i izbjegavanju čitanja pitanja. Za razliku od nje, Patrik, njezin partner, bez problema je pročitao i odgovorio čak i jedno pitanje koje je nju iznenadilo.

 | Autor:

"Kome je najpotrebniji estetski zahvat i koji? - Teni, povećanje usana", pročitao je izvučeno pitanje i odgovorio sa spremnim dodatkom da je taj odgovor isključivo jer on smatra da sve cure izgledaju bolje s većim usnama. 

Prvo mjesto s istim brojem bodova u ovom izazovu su podijelili Petra i Erik te Perica i Tena.

Drugi izazov, fizički, bio je krunjenje kukuruza. Većina kandidata se nikad nije susrela s tom aktivnošću pa je bilo zanimljivo vidjeti kako su se snašli. 

 | Autor:

"Ja mislim da se Erik mora malo više potruditi u fizičkom izazovu jer zna da ću ja kaskati", izjavila je Petra prije početka zadatka i dala naslutiti kako joj ovaj zadatak neće biti lagan.

Kad je izazov započeo, Petra je ipak pokazala svoje vještine. Uspješno je parirala Eriku i timskim su radom postigli odličan uspjeh. Za petama su im bili Perica i Karla Lucija, koji su se također dobro snašli u krunjenju kukuruza. Nešto slabiji rezultat su postigli Tena i Patrik, a Tena je u jednom navratu čak poželjela i odustati.

 | Autor:

Što se još izdogađalo u ovoj epizodi, možete pogledati već danas!

Tvoja reakcija?