Prvi 287 pregleda 10. ožujka 2022.

JoomBoos osvojio čak 10 nagrada na prestižnoj dodjeli!

Pixsell

JoomBoos i njegov sestrinski brend Joonglaa i ove godine rasturili su svojim vještinama u native oglašavanju, a to su pokazale i brojne nagrade koje su JoomBoosu upravo dodijeljene na važnoj svjetskoj dodjeli Native Advertising Awards

Na upravo održanoj online dodjeli Native Advertising Awardsa, nagrada koje dodjeljuje Native Adwertising Institute, najveći međunarodni program posvećen native oglašavanju, JoomBoos i njegov sestrinski brend Joonglaa su, baš kao i svake godine, briljirali. Pomeli smo konkurenciju i osvojili čak 10 važnih nagrada, a pet nagrada osvojio je i još jedan brend unutar 24sata - Miss7!

 | Autor: Pixsell Pixsell

Naš TikTok talent show, JoomBoos Videostar osvojio je ukupno pet nagrada. Od tih pet nagrada, tri su zlata. Videostar je osvojio zlata u kategorijama 'Najefektivnija native advertising kampanja', 'Najbolje korištenje AFP Web TV-a' te 'Najbolja serija sponzoriranih videa'.

Srebro smo s Videostarom osvojili u kategoriji 'Najbolje korištenje influencera', a broncu u kategoriji 'Najbolje korištenje YouTubea'

 | Autor: Pixsell Pixsell

JoomBoos je također osvojio pet važnih nagrada za projekt Joonglaa - koja je JoomBoosova mlađa sestra i sestrinski brend. Tu su nam u ruke stigla dva zlata u kategorijama 'Najbolja native advertising strategija', 'Najbolje korištenje Instagrama' i tri srebra u kategorijama 'Najbolje korištenje YouTubea', 'Najbolje korištenje AFP Web TV-a' te 'Najbolje korištenje online medija'

Prva sezona TikTok JoomBoos Videostara 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Prva sezona TikTok inačice JoomBoos Videostar showa bila je mega uspješna. Multiplatformski je show prvenstveno prikazivan na JoomBoos YouTube kanalu, ali je popratni sadržaj izlazio i na TikToku, Instagramu, Facebooku te webu, kao i u magazinskom izdanju JoomBoosa. Dosegli smo više od 3 milijuna ljudi ovim originalnim formatom, a pobjednica prve tiktokerske sezone je Splićanka Stella Smajić Ridziy. Ona je danas uspješan i važan dio velikog JoomBoos tima, a sudjelovat će i u stvaranju nove sezone Videostara s nekim od najvećim domaćih i regionalnih TikTok faca.

Veliko i važno priznanje za JoomBoos originalni sadržaj 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ove su nagrade samo još jedno u nizu važnih priznanja koje je JoomBoos dosad već osvojio za svoje originalne projekte, serijale i kreativni sadržaj. Osim priznanja, ove su nagrade poticaj da stvaramo još bolji, još inovativniji i još ekskluzivniji sadržaj za našu milijunsku publiku, pa tako uskoro kreće i nova sezona JoomBoos Videostar TikTok showa, za koji prijave još uvijek traju.

Nova, još bolja i još jača sezona JoomBoos Videostara - stiže!

JoomBoos i ove godine okuplja najjače kreatore s društvenih mreža koji će u narednih pet epizoda showa JoomBoos Videostar tražiti novu internetsku zvijezdu. U žiriju će ove godine biti najveće regionalne TikTok zvijezde Mimiermakeup, Wajwai, Barbi Afrika, Luciano i SaamoPetraa koje ukupno prati više od 20 milijuna ljudi. 

 | Autor:

"Tražimo ljude koji su originalni, kao mi. Ljude koji se ne boje snimiti sve što rade i koji su zabavni kad se snimaju, ne samo sebi nego i drugima. Kod nas je sad već previše sličnih kreatora i zato trebamo nekoga tko će se istaknuti, napraviti nešto odvažno, nešto što nitko drugi neće", objasnila je JoomBoosovka Mimiermakeup koju na TikToku prati više od 14 milijuna pratitelja.

"Svi koji se odluče prijaviti na JoomBoos Videostar moraju biti hrabri i ozbiljno zagristi, moraju biti spremni pomaknuti vlastite granice kako bi zaradili titulu nove TikTok zvijezde u regiji", dodala je.

Podsjećamo, prijave za JoomBoos Videostar show traju još samo četiri dana!

Ako misliš da si rođen ili rođena da postaneš zvijezda, obožavaš biti ispred kamere i želiš zarađivati od najzabavnijeg posla na svijetu, prijavi se na službenoj stranici videostar.joomboos.hr.  Ako baš ti pobijediš, osvojit ćeš nagrade u vrijednosti od 120 tisuća kuna i mobitel Redmi Note 11 Pro 5G!

Nemoj čekati, prijavi se odmah OVDJE i #zapaliinternet!

 | Autor:

Tvoja reakcija?