Prvi 167 pregleda 10. srpnja 2018.

Joomboos osvojio još jednu nagradu!

Svečana podjela majstorskih diploma, na kojoj su svoju majstorsku diplomu preuzela 162 majstora i majstorica, održana je 4. srpnja 2018. godine u Velikoj dvorani Matice hrvatske. Tu se našla još jedna nagrada za JoomBoos!

Na jesenskom roku 2017. godine i proljetnom roku 2018. godine, u organizaciji Obrtničke komore Zagreb, uspješno je majstorske ispite položilo 245 kandidata. BRAVO ekipa!!! 

Zahvalnice za ostvarenu uspješnu suradnju na 3. Zagrebačkom obrtničkom sajmu dodijeljene su i grupaciji 24sata i JoomBoosu, mnogim drugima, te obrtničkim i srednjim strukovnim školama.

Dennis,Gloria i Sikrt snimili su tri cool videa u suradnju s Obrtničkom komorom Zagreb

 

Što je Majstorski ispit?

  • Majstorski ispit najviši je stupanj obrazovanja u obrtničkim zanimanjima kojim se stječe strukovna kvalifikacija i titula majstora te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja i veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

 | Autor: OKZ OKZ

Što dobivaš polaganjem majstorskog?

  • Polaganjem majstorskog ispita možeš steći peta razina obrazovanja koja je povezana s istom razinom obrazovanja u zemljama EU, što znači da se možeš zaposloiti u svim zemljama koje su članice EU.

Zašto je cool biti majstor?

  • Jedna od najvažnijih zadaća majstora je i prenošenje stečenih znanja i vještina novim generacijama. Majstorice i majstori imaju značajnu ulogu kao stručni učitelji koji kod mladih ljudi-budućih obrtnika trebaju razviti i poticati osobnu, stručnu i socijalnu kompetenciju te im pomoći da se razviju u stručne i kvalitetne majstore i ljude.

 | Autor: OKZ OKZ

Tko je sve bio na svečanosti?

  • Na svečanosti su uz dobitnike majstorskih diploma, prisustvovali pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Mirka Jozić, zamjenica pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu Zagrebačke županije Jadranka Dujić Frlan, pomoćnica pročelnika Ureda za obrazovanje Grada Zagreba Katarina Milković, zamjenica glavne tajnice i voditeljica Odjela za obrazovanje HOK-a Mirela Lekić te pročelnica Upravnog odjela za društvenedjelatnosti Grada Karlovca Draženka Sila Ljubenko.

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

 

 

Tvoja reakcija?