Prvi 1079 pregleda 02. siječnja 2022.

JoomBoos Posterbook ima top zvijezde na jednom mjestu!

Zimski limited edition JoomBoos Posterbook dostupan je na svim kioscima Tiska u Hrvatskoj. Samo u ovom najbogatijem zabavniku z melji možete, na jednom mjestu, pronaći bivše ljubavnike, Voyagea i Breskvicu, zgodne cure iz Hurricanea, najpopularniju hrvatsku tiktokericu, Mimiermakeup i zvijezdu popularne Netflixove serije 'La Casa De Papel'

Zabavne Nano Bytes figurice i quiz book za klince, veliki horoskop i stolni kalendar za 2022. godinu, powered by #EUnited, za roditelje! Zvuči kao savršena kombinacija, a upravo to je kombinacija koju, uz nikada više postera, dobivate u novom, limited edition izdanju JoomBoos Posterbooka, najbogatijeg zabavnika u zemlji. Osim brutalnih darova, ovoga puta u posterbooku ćete pronaći čak 86 postera najvećih stranih, domaćih i regionalnih zvijezda, TikTokera, influencera, pjevača, youtubera, glumaca i glumica.

 | Autor:

Na jednom mjestu u novom JoomBoosu su se našli Billie Eilish, cure iz grupe Hurricane, Uki Q, Barbi Afrika, Maja Šuput, Justin Bieber, Kim Kardashian, Olivia Rodrigo, Petra Dimić, Marco Cuccurin, Charli D'Amelio, Voyage, Breskvica i još mnoga druga imena koja obožavaju ne samo generacija Z, već i one nešto starije generacije. 

Uz najbolje postere za DIY uređenje tinejdžerske sobe, studentskog stana ili sobe u studentskom domu, uz ovaj broj Posterbooka stiže i predobar prilog na 12 stranica u kojemu možete otkriti što su vam zvijezde pripremile u velikom horoskopu za 2022. godinu, koji modni komadi će biti najveći hit ove zimske sezone, koji pokloni bi mogli razveseliti vaše najbliže te koji film trebate što prije pogledati s klincima doma na praznicima.

 | Autor:

Kako izgledaju poznati i slavni u zimskim, blagdanskim i šljokičastim izdanjima na nikad atraktivnijim JoomBoos posterima saznajte samo u limited edition zimskom JoomBoos Posterbooku. Poklonite svojim klincima nikad više postera njihovih idola, najbolje i najviralnije kvizove znanja o prirodi, Europi, geografiji i mnogim drugim područjima, a sebi predobar stolni kalendar za ured, bio on kućni ili izvan vašeg doma! Posterbook možete pronaći na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 20 kuna, a zabavljat će vas cijeeeeele zime...pa i mnogo duže! 

 

Tvoja reakcija?