Prvi 157 pregleda 09. studenoga 2023.

JoomBoosov serijal Videostar ušao u finale SoMo Borca

Pixsell

Objavljeni su finalisti najvažnije nagrade za digitalne projekte u regiji, a serijal Videostar ušao je u uži izbor kategorije Best Storytelling

SoMo Borac powered by Httpool regionalno je natjecanje za najbolje digitalne projekte, a žiri sastavljen od etabliranih stručnjaka dijeli nagrade u 15 kategorija. U finale medijske kategorije za Best Storytelling ove godine ušao je i JoomBoosov serijal Videostar.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ovaj show JoomBoos je pokrenuo s ciljem pronalaska buduće regionalne TikTok zvijezde. Videostar je u potpunosti prilagođen digitalnim kanalima i mlađoj publici, a kroz osam epizoda prati kandidate koji u raznim izazovima dokazuju svoje umijeće snimanja, montiranja i kreiranja sadržaja za društvene mreže. U svemu ih budno prati i ocjenjuje žiri sastavljen od tri već etablirana TikTok influencera: Barbi Afrike, Renata Ercega i Brune Lukića.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Sav sadržaj vezan za ovaj serijal imao je na kanalima JoomBoosa više od 18.8. milijuna pregleda, što je jedan od najgledanijih JoomBoos formata ikad. Njegovu kvalitetu očito je prepoznao i žiri najvećeg digitalnog natjecanja u regiji, SoMo Borca, i svrstao ga u uži izbor za nagradu za Best Storytelling.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Glavni sponzor serijala A1 Hrvatska imao je također odlične prodajne rezultate za svoju uslugu ‘Tjedna opcija’ koju je promovirao isključivo preko showa u sklopu A1 izazova. Kandidati Videostara prošli su puno teških, ali i smiješnih izazova, te je kao pobjednica showa izašla Tena Tandara koja je osvojila ugovor s JoomBoosom i vrijedne nagrade. Osim ovog vrijednog pojačanja tima, JoomBoos se nada i SoMo nagradi za ovaj projekt. 

 | Autor: Pixsell Pixsell

Dodjela nagrada SoMo Borac održat će se 17. studenog u Zagrebu. Po jedanaesti put struka će nagraditi najbolje digitalne projekte u regiji u 15 kategorija. Ove godine novost je da će SoMo Borac po prvi put biti održan u formatu cjelodnevne konferencije, nakon koje slijedi dodjela nagrada i tradicionalni party. 

Tvoja reakcija?