Prvi 409 pregleda 13. srpnja 2019.

JoomBoosovci na Ultri sreli influencera Sama Kodlera

filip.dejanovic.39/Instagram

Youtuberi se sjajno zabavljaju na 'roadtripu', a na Ultra Europe festivalu u Splitu su sreli poznatog influencera. Evo kome je on velika inspiracija.

JoomBoosovci Thesikrt, Svenky i Saamo Petraa trenutno su na Roadtripu, projektu tijekom kojeg obilaze hrvatske gradove pod pokroviteljstvom Coca-Cole i Volkswagena. Prva postaja im je Split i Ultra Music festival. Tijekom prve večeri trodnevnog festivala, youtuberi su sreli poznatog youtubera i influencera Sama Kodlera.

TheSikrt je objavio fotku sa Samom i priznao da mu je on velika inspiracija.

 | Autor: filip.dejanovic.39/Instagram filip.dejanovic.39/Instagram

Sa Samom je partyjao i Joshua Čirjak, poznati youtuber. Objavio je videa na kojima se vidi kako se ekipa sjajno zabavlja na Ultri.

 | Autor: joshuacirjak/Instagram joshuacirjak/Instagram

 | Autor: joshuacirjak/Instagram joshuacirjak/Instagram

Sam Kodler je poznati je influencer i youtuber iz Kanade. Sa svoje 23 godine ima YouTube kanal 'Kold' od 800.000 subscribera, a na njemu najčešće objavljuje videa s putovanja. Osim toga, Sam je i videograf i režiser koji vodi stranicu 'Beautiful Destinations' koja na Instagramu ima 12 milijuna pratitelja.

U Hrvatskoj super zabavlja, a bio je na moru gdje je skakao s jahte. Svoje skokove je obilježio videom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fun start to the week @theyachtweek 💦

A post shared by Sam kølder (@samkolder) on

JoomBoos ekipa je na Instagramu dijelila svaki korak priprema i prve Ultra večeri: od odjeće koju su odabrali do samog partyja i povratka doma. Njihov početak 'roadtripa' pogledajte u galeriji.

1/13
roadtrip

Zahvaljujući Volkswagenu i Coca-Coli, avanture najdražih youtubera s 'roadtripa' ćete uskoro moći pratiti i na JoomBoos YouTube kanalu! Stay tuned.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme vrh