Prvi KORONA VIRUS 886 pregleda 18. ožujka 2020.

JoomBoosovci se uključili u akciju #zajedno24sata

brunolukic, filip.dejanovic.39, saamopetraa, xniks2x, dorisstankovic/instagram

Pandemija korona virusa promijenila je život u gotovo cijelom svijetu, a u ovakvim trenucima važno je da mislimo na svoje zdravlje, ali i jedni na druge. I budemo odgovorni. Zbog toga je 24sata pokrenuo akciju #zajedno24sata u koju se i ti možeš uključiti!

Svjetska zdravstvena organizacija svakodnevno šalje upute i savjete kako se ponašati u novonastaloj situaciji: Budi potpora. Budi pažljiv. Budi oprezan. Budi ljubazan! Da takvo ozračje zaživi u Hrvatskoj pobrinuo se 24sata akcijom #zajedno24sata. U nju su se već uključili brojni poznati i utjecajni ljudi s hrvatske scene, a istoj su se priključili i JoomBoosovi youtuberi i poslali snažnu poruku.

Možda te zanima... Uključi se: Budi odgovoran prema sebi i drugima

Videa savjeta objavili su: xniks2x, Svenky, Marco Cuccurin, Saamo Petraa, Doris Stanković, TheSikrt, Bruno Lukić, 10ficho i Luciano Plazibat. Oni su jednosložno zaključili: 'Budite odgovorni.'

Evo što su vam poručili:

Naglasili su da je bitno da se držimo zajedno (ne fizički!!!),  budemo jedni drugima potpora potpora te čuvamo naše najmilije koji su zbog zdravlja ili dobi ugroženiji od ostalog stanovništva. Svaki ljudski život je bitan i moramo pokazati zajedništvo, snagu i odgovornost u ovakvim nesvakidašnjim trenucima.

 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?