Prvi KORONA VIRUS 1895 pregleda 08. travnja 2020.

Još 61 novozaraženi, Stožer poručio: 'Nema opuštanja'

POOL

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske iznio je najnovije podatke o korona virusu u Hrvatskoj.

Nažalost, korona virus u Hrvatskoj je ušao i u jedan od domova za starije i nemoćne. U Splitu je tako zaraženo 10 štićenika, a zbog situacije ondje su otputovali ministar zdravstva, Vili Beroš i Vesna Bedeković. Iz doma je evakuirano 49 štićenika. Desetero je zaraženo, a simptome pokazuje i petero zaposlenika, javlja 24sata.

Stožer civilne zaštite na redovitoj je konferenciji, pak, iznio podatke o korona virusu u ostatku Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"U posljednja 24 sata imamo 61 novozaraženu osobu. Ukupno je u Hrvatskoj dosad oboljelo 1.343 ljudi. Još je jedan pacijent preminuo, u Splitu", rekla je Maja Grba Bujević na početku konferencije. 

Alemka Markotić osvrnula se i na smrt teško bolesnog muškarca koji je umro jučer, iako je Stožer jučer izvijestio da se radilo o zdravom muškarcu srednjih godina. Objasnila je da ona u tom trenutku nije imala uvid u zdravstveni karton u muškarca. Jutros ga je dobila na uvid te je muškarac imao brojne kronične bolesti. No, nije htjela govoriti o dijagnozama bez dopuštanja obitelji, piše 24sata.

Sve ostale detalje informacije o korona virusu u Hrvatskoj, ali i svijetu, možete naći na portalu i YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?