Prvi 134 pregleda 20. listopada 2020.

Još dva dana za prijavu na Rap Camp: Traže se reperice

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Prijave za JoomBoosov talent show 'Rap Camp' otvorene su još samo do 22. listopada, svega nekoliko dana, a mentori Stoka, Hiljson i Fil Tilen pozivaju i ženske reperice da se prijave ove sezone

"Na hip-hop sceni nedostaje ženskih lica. Nadam se da će se ove sezone prijaviti djevojke koje će razvaliti. Očekujem prave talente i žestoke cure", objasnio je Hiljson Mandela iz KUKUSA. Stoka i Fil Tilen se itekako slažu s njime i pozivaju sve cure i žene da pokažu svoj reperski talent i prijave se dok je još za to ostalo vremena.

"Prošle godine je bila jedna žena u showu i to je dalo odličnu energiju među toliko testosterona. Nadam se da će nam se i ove godine pridružiti ljepši spol", dodao je Fil. 

Cure, ako ovo čitate i oduvijek želite izgraditi ime na hip-hop sceni, našoj je itekako potrebno žensko osvježenje! Prijavite se na stranici rapcamp.24sata.hr jer za prijave imate još svega par dana!

Pobjednik ili pobjednica ove sezone osvaja nagradu vrijednu čak 150.000 kuna, što uključuje 30.000 kuna na potrošačkoj kartici, snimanje glazbenog albuma uz podršku najboljih hip hop producenata na ovim prostorima te snimanje videospota uz podršku profesionalne produkcije 24sata.

Što još čekate!?

 | Autor:

Tvoja reakcija?