Prvi 178 pregleda 05. svibnja 2021.

Još je malo vremena: Zapleši i osvoji Huawei FreeBuds 4i

emica elvedji/pixsell

Ako želiš slušalice od kojih te neće boljeti uši ni nakon sati i sati nošenja i koje će blokirati sve druge zvukove oko tebe i pustiti te da uživaš u omiljenoj glazbi, za tebe su kao stvorene nove Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice! Možeš ih osvojiti u nagradnom natječaju koji ti je pripremio Huawei, a sve što trebaš je duetati ples JoomBoosovke xniks2x. U tekstu su svi detalji!

Ove genijalne slušalice već su isprobali JoomBoosovci Svenky i xniks2x i oduševljeni su njima. Zašto? Pa, najbolje da vam oni objasne.

'Ne bole me uši nakon sati i sati nošenja tijekom montaže'

"Ja često koristim i nosim slušalice kad montiram video, a to može potrajati i po nekoliko sati. Inače me od nekih slušalica znaju boljeti uši nakon toliko sati montaže, ali to nije slučaj uz ove predobre Huawei FreeBuds 4i slušalice! Također, meni je super što aktivno poništavaju buku oko vas kad ih stavite, pa može netko oko mene kuhati, prati veš, čistiti, usisavati, ja neću ništa čuti i ništa me neće ometati", objasnio je Svenky u novom videu koji možete pogledati na JoomBoos YouTube kanalu.

Xniks2x bez svojih FreeBuds 4i slušalica ne ide ni na posao ni na faks

Osim Svenkyja, ovim je slušalicama apsolutno oduševljena i youtuberica xniks2x. "Huawei FreeBuds 4i slušalice su moj vjerni suputnik u svim poslovnim obavezama i obavezama na faksu koje imam. Super je što imaju i opciju koja poništava buku, pa mogu razgovarati i obavljati poslovne razgovore čak i u hodu, dok negdje idem, dok putujem na otvorenom... A danas će moje FreeBuds 4i sluške biti sa mnom na online predavanju na faksu", ispričala je xniks2x u JoomBoos videu u kojem pokazuje kako izgleda jedan dan u njezinom životu. 

Kako i ti možeš osvojiti FreeBuds 4i slušalice?

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Inače, ako još niste čuli, Huawei vam u suradnji s xniks2x dijeli FreeBuds 4i slušalice, ovu najnoviju inovaciju iz svog asortimana. Sve što trebate napraviti da biste ih osvojili jest - zaplesati! Pridružite se 'Zapleši s xniks2x' izazovu i uvjerite se zašto su ove bežične slušalice toliko posebne i cool! Čak 20 najkreativnijih postat će vlasnicima FreeBuds 4i slušalica, a evo što trebate znati o ovom nagradnom natječaju.

Duetaj 'Nikin ples' i osvoji najcool slušalice

@iksniks2iks

Ekipa, 20 Huawei FreeBuds 4i sluški na dar. Duetaj ovaj video uz ##HuaweiNika i ##FreeBuds4i i osvoji! Sve o igri i sluškama na Huawei Forumu. Sretno!🥳

♬ original sound - iksniks2iks

  • Prvi korak: zaprati xniks2x na TikToku 
  • Pogledaj kako je Nika otplesala svoj TikTok ples, a zatim nauči koreografiju i duetaj 'Nikin ples' na pjesmu 'Backyard Boy'
  • Video objavi na svom TikTok profilu, a u opis obavezno ubaci hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i
  • Svoje video prijave možete slati do 7. svibnja, a zatim će Nika i stručni JoomBoos tim odabrati 20 pobjednika koji osvajaju po jedan par novih, genijalnih Huawei FreeBuds 4i slušalica

Pomoću ovih slušalica aktivno poništite buku

Huawei FreeBuds 4i slušalice dolaze u dvije boje; crnoj i bijeloj te sa sjajnim, modernim dizajnom. Ovalno kućište za punjenje kompaktno je i osvježavajuće originalnog dizajna, a njegove linije i finiš daju moderan, istaknut izgled. 

A ona neugodnost nakon sati i sati nošenja i slušanja glazbe? Uz ove slušalice toga nema! Naime, FreeBuds 4i ergonomski je dizajniran za stabilno i čvrsto prianjanje. Iznimno lagane slušalice znatno smanjuju pritisak koji osjećate čak i nakon dugih sati korištenja pa ih možete nositi doslovno cijeli dan te se i dalje osjećati udobno.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Senzori u Huawei FreeBuds 4i slušalicama aktivno otkrivaju i smanjuju ambijentalnu buku. Dakle, gdje god krenete, možete čuti samo ono što želite; omiljenu glazbu i ništa više te tako poništiti buku oko sebe. No, super je stvar i to da ne morate skidati slušalice da biste lako komunicirali s drugima. Samo pritisnite slušalicu i povucite prema dolje da biste prešli u Awareness mode za lakši i jednostavniji razgovor i komunikaciju. Genijalno.

No, koliko im traje baterija? To vas sigurno sve zanima

Ove slušalice imaju izvanrednu izdržljivost. Potpuno napunjene mogu reproducirati glazbu i do deset sati, a vodeća tehnologija brzog punjenja omogućuje 4-satno slušanje glazbe, ili što god željeli slušati, u samo 10 minuta punjenja. Odlična funkcija za sve koji su uvijek u žurbi!

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Ako i vi želite isprobati zašto svi bruje o FreeBuds 4i slušalicama, uključite se što prije u nagradni natječaj i 'Zaplešite s xniks2x'! Imate još malo više od tjedan dana za slanje TikTok prijava, a pobjednike proglašavamo 10. svibnja na JoomBoos webu te JoomBoos Instagram profilu.

Sve informacije o Huawei proizvodima te Huawei zajednici pronađite na forumu.

Tvoja reakcija?