Prvi 157 pregleda 04. siječnja 2018.

Prijavi se jer još nije kasno za najbolje zimske praznike!

Innovation Academy

Od 8. do 13. siječnja 2018. godine u Zagrebu ne propusti naučiti sve vještine budućnosti!

Nakon uspješno provedene ljetne škole na kojoj je sudjelovalo pedesetak učenika, sljedećeg tjedna održat će se prva zimska škola Innovation Academy. 

via GIPHY

Stotinjak srednjoškolaca iz cijele Hrvatske će u prostorijama RIT Croatia, međunarodnog kampusa američkog sveučilišta RIT u Zagrebu, imati priliku steći nova znanja i vještine.

Sudionici će moći birati između četiri trodnevna programa ovisno o svom području interesa, a na kraju akademije osim novih iskustava i poznanstava, dobiti će i certifikate.

U suradnji s profesorima sveučilišta RIT Hrvatska, Martinom Žagarom i Andrejem Šarićem, zimska škola započet će programom IT Genius u kojem će srednjoškolci moći naučiti sve o programiranju, programskoj logici te naučiti kako samostalno razviti mobilnu aplikaciju.

via GIPHY

U programu Social Media Influencer, koji se provodi u suradnji s Joomboosom, naučit ćete kako funkcioniraju društvene mreže, kako snimati video te obrađivati fotografije, a jedan od mentora bit će i Joomboosov video marketing specialist Dominik Beber.

U prva tri dana akademije održat će se i Future Skills program na engleskom jeziku. Future Skills program će polaznicima pružiti dodatno znanje po pitanju budućih vještina u poslovanju, inovacija, tehnologije i projektnog menadžmenta, a sudionici će imati priliku i rješavati stvarne studije slučajeva Kraša.

Program Soft Skills će vas naučiti kako savladati komunikacijske i prezentacijske vještine, emocionalnu inteligenciju te postati vođa..

Zahvaljujući aktualnom last minute popustu, posljednjih nekoliko kotizacija koje su u prodaji do kraja tjedna moguće je kupiti za 450 kuna umjesto redovnih 890 kuna.

via GIPHY

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve