Prvi 1995 pregleda 19. veljače 2018.

Još samo danas možeš čestitati rođendan Marcusu i Martinusu

Instagram@marcusandmartinus

Želiš da Marcus i Martinus vide tvoju rođendansku čestitku? Pošalji je danas!

Netko uskoro slavi 16 godina! Želiš li biti dio specijalnog rođendanskog videa za Marcusa i Martinusa?, piše na Instagram postu od prije par dana.

O čemu se točno radi?

- Snimite video u kojem im čestitate sretan rođendan na kreativan način.  Video mora biti snimljen u formatu pejzaža (horizontalan) i može trajati maksimalno 10 sekundi. Šaljite ga na e-mail: event@marcusandmartinus.no zaključno sa 19. veljačom! Video ne možete objaviti na Instagram ili poslati ikako drugačije nego na mail - piše na uputi na Instagramu.

Danas je zadnji dan kada im možete poslati čestitku na koju će oni sigurno reagirati.

Za one koji to još nisu čuli, Marcus i Martinus dolaze u Zagreb. Fanovi jeste li spremni i jedva čekate 27. ožujka i njihov zagrebački koncert? Ako je odgovor da, onda poslušajte i njihov novi singl  "Remind Me". Tko zna, možda u sljedećem spotu i vi budete jer u ovom su kadrovi s njihovih koncerata.

 

Last night🙏🏼

Objavu dijeli Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus)

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!   Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)
 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • jbac64

    ejj jel ti likovi imajau jaja ili su se kastrirali
  • sara54

    Sretan rodendannnn