Prvi 60 pregleda 30. ožujka 2023.

Još samo jedan dan do neviđenog esport spektakla!

Promo

Zagrebački Velesajam postaje domaća "katedrala esporta" te otvara svoja vrata šestom izdanju tradicionalnog i najvećeg B2B humanitarnog esport natjecanja

Šesto izdanje tradicionalnog esport natjecanja Good Game Zagreb održat će se od 31. ožujka do 1. travnja na zagrebačkom Velesajmu gdje će ugostiti 32 najbolja CS:GO tima tehnoloških tvrtki regije, kao i sve ljubitelje napetih gaming sesija.

 | Autor: Promo Promo "Ovogodišnji GGZG će po svemu sudeći biti veći od prijašnjih izdanja. Nikada veći broj izlagača iz svijeta video igara, najbrže popunjena natjecateljska mjesta esport timova i nikada veći prostor priuštiti će posjetiteljima spektakl esporta i video igara za pamćenje", rekao je Nikola Stolnik, direktor i organizator ovog eventa.

 | Autor: Promo Promo Good Game Zagreb ističe se i po svom humanitarnom aspektu, budući da će se timovi boriti za humanitarne udruge, a pobjednički timovi će svoje nagrade donirati u dobrotvorne svrhe. Organizator nam je otkrio i kojom igrom će se prvenstveno natjecati.

 | Autor: Promo Promo "Glavna natjecateljska disciplina je zlatni standard esporta, 'Counter-strike: global offensive' - igra čiju tradiciju njegujemo od prvog izdanja good game zagreba, 2016. godine. Posjetitelji i natjecatelji moći će se na samom događaju natjecati u desetak popularnih PC, konzolaških i VR naslova", rekao je Stolnik.

 | Autor: Promo Promo Prijašnjih godina su brojali oko 1500 posjetitelja, a ove godine, zbog rekordnog interesa sudionika i odaziva na društvenim mrežama, spremni su i na veći odaziv. 

 | Autor: Promo Promo Ulaz u 9. paviljon Zagrebačkog Velesajma biti će besplatan! Sve detalje možete pronaći na službenoj web stranici natjecanja, kao i na Instagramu, LinkedInu i Facebooku Good Game Globala, a kako je to izgledalo prošle godine možete vidjeti u Aftermovie-u Good Game Zagreba 2022.
 

 

Tvoja reakcija?