Prvi 237 pregleda 06. svibnja 2021.

Još samo jedan dan: Zapleši i osvoji Huawei FreeBuds 4i!

emica elvedji/pixsell

Ostao je još samo jedan dan za prijavu na zabavni Huawei nagradni natječaj, u kojem možete osvojiti nove Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice koje obožavaju i poznati influenceri, xniks2x i Sven Kranželić!

Huawei vam predstavlja FreeBuds 4i bežične slušalice, najnoviju inovaciju iz svog asortimana, a dijeli vam iste u suradnji s JoomBoosovkom xniks2x. Sve što trebate napraviti da biste ih osvojili jest - zaplesati!

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Pridružite se 'Zapleši s xniks2x' izazovu i uvjerite se zašto su ove bežične slušalice tako jako cool! Čak 20 najkreativnijih postat će vlasnicima FreeBuds 4i slušalica, a evo kako se i ti možeš prijaviti i ugrabiti svoj par!

Duetaj 'Nikin ples' i osvoji najcool bežične slušalice Huawei FreeBuds 4i

 

  • Prvo zaprati xniks2x na TikToku 
  • Zatim pogledaj kako je Nika otplesala svoj TikTok ples, pa nauči koreografiju i duetaj 'Nikin ples' na pjesmu 'Backyard Boy'
  • Video objavi na svom TikTok profilu, a u opis obavezno ubaci hashtagove #HuaweiNika i #FreeBuds4i
  • Svoje video prijave možete slati još samo do SUTRA, a zatim će Nika i stručni JoomBoos tim odabrati 20 pobjednika koji osvajaju po jedan par novih, genijalnih Huawei FreeBuds 4i slušalica

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

"Huawei FreeBuds 4i slušalice su moj vjerni suputnik u svim poslovnim obavezama i obavezama na faksu koje imam. Super je što imaju i opciju koja poništava buku, pa mogu razgovarati i obavljati poslovne razgovore čak i u hodu, dok negdje idem, dok putujem na otvorenom, a da mi ne smetaju nikakvu okolni zvukovi", ispričala je xniks2x u novom JoomBoos videu u kojem pokazuje kako izgleda jedan dan u njezinom životu. 

Dolaze u dvije cool boje, a od njih vas neće boljeti uši

Huawei FreeBuds 4i slušalice dolaze u dvije boje; crnoj i bijeloj te sa sjajnim, modernim dizajnom. Ovalno kućište za punjenje kompaktno je i osvježavajuće originalnog dizajna, a njegove linije i finiš daju moderan, istaknut izgled. 

A ona neugodnost nakon sati i sati nošenja i slušanja glazbe? Uz ove slušalice toga nema! Naime, FreeBuds 4i ergonomski je dizajniran za stabilno i čvrsto prianjanje. Iznimno lagane slušalice znatno smanjuju pritisak koji osjećate čak i nakon dugih sati korištenja pa ih možete nositi doslovno cijeli dan te se i dalje osjećati udobno.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Senzori u Huawei FreeBuds 4i slušalicama aktivno otkrivaju i smanjuju ambijentalnu buku. Dakle, gdje god krenete, možete čuti samo ono što želite; omiljenu glazbu i ništa više te tako poništiti buku oko sebe. No, super je stvar i to da ne morate skidati slušalice da biste lako komunicirali s drugima. Samo pritisnite slušalicu i povucite prema dolje da biste prešli u Awareness mode za lakši i jednostavniji razgovor i komunikaciju. Genijalno.

Baterija im traje i do deset sati 

Ove slušalice imaju izvanrednu izdržljivost. Potpuno napunjene mogu reproducirati glazbu i do deset sati, a vodeća tehnologija brzog punjenja omogućuje 4-satno slušanje glazbe, ili što god željeli slušati, u samo 10 minuta punjenja. Odlična funkcija za sve koji su uvijek u žurbi.

 | Autor: emica elvedji/pixsell emica elvedji/pixsell

Ako i vi želite isprobati zašto svi bruje o FreeBuds 4i slušalicama, uključite se što prije u nagradni natječaj i 'Zaplešite s xniks2x'! Imate još samo jedan dan za slanje TikTok videa, prijave zaključavamo sutra, 7. svibnja na kraju dana, a pobjednike proglašavamo 10. svibnja na JoomBoos webu te JoomBoos Instagram profilu.

Sve informacije o Huawei proizvodima te Huawei zajednici pronađite na forumu.

Tvoja reakcija?