Prvi 149 pregleda 19. listopada 2020.

Još su tri dana ostala do kraja prijava za Rap Camp!

Pixsell

Prijavi se, pokaži svoj reperski talent i osvoji nagradu vrijednu čak 150.000 kuna!

Posljednji je vikend prijava za JoomBoosov 'Rap Camp', jedini hip-hop talent show u regiji, a ovogodišnji mentori, traper Hiljson Mandela, reper Marin Ivanović Stoka i glazbenik Fil Tilen znaju kakve kandidate žele!

"U svom timu želim imati kandidate koji su sigurni u sebe i onako, malo 'luđi'. To su svi oni ljudi koje se ne boje pokazati takvu stranu sebe", objašnjava novi mentor ove sezone, Hiljson Mandela iz KUKUSA te dodaje kako jedva čeka da sve napokon krene.

POSLUŠAJTE RAP CAMP NAJAVNU PJESMU:

'Ove sezone očekujem dernek'

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Moram priznati da nemam tremu, ali očekujem pravi dernek ove sezone. Mogu vam reći da stiže još svježe krvi i da će biti jako zabavno", dodaje Hiljson. I ostali mentori, Stoka i Fil Tilen, imaju slična razmišljanja.

Stoka očekuje ponovno super tim

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Prošla sezona je bila jako dobro gledana, a sad učimo na pogreškama. Ne priželjkujem nikoga, ali sam siguran da ću pronaći dobru četvorku s kojom mogu dobro i kvalitetno raditi", objašnjava Stoka.

Jako dobra odskočna daska

 | Autor: Pixsell Pixsell

Fil Tilen je i dalje u super odnosim s prošlogodišnjim kandidatima koje je mentorirao i pomaže im s pjesmama, a sad opet poziva sve mlade repere da se prijave jer im ovaj show može biti dobra odskočna daska za daljnju karijeru. U ovom ćete showu biti prepoznati ako imate talent.

Pjesmom pozivaju mlade repere

 | Autor: Pixsell Pixsell

Ovo je posljednji vikend prijava, koje traju do 22. listopada, a Stoka i Hilje su, s beogradskom rap legendom Juiceom, čak snimili i pjesmu kojom pozivaju repere da se prijave što prije. Rap hit 'Ti to možeš' skupio je već desetke tisuća pregleda na JoomBoos YouTube kanalu, a Juice misli da će se ova pjesma dugo pamtiti.

JoomBoos u Zagreb doveo rap legendu Juicea

 | Autor: Pixsell Pixsell

"Pjesma je cool, moderna i autorska. Mislim da je totalno motivacijska za mladu generaciju repera koji tek dolaze i siguran sam da će se dugo pamtiti", kaže Juice, koji je na srpskoj reperskoj sceni jako veliko ime.

Snima i repa već gotovo 25 godina, osnivač je rep kolektiva Full Moon Crew i 93 FU Crew, a njegovi hitovi na YouTubeu skupljaju desetke milijuna pregleda. Samo zbog snimanja spota za ovu novu stvar doputovao je na vikend u Zagreb iz Beograda i bilo mu je genijalno.

"Ekipa je super zabavna i bilo nam je ludo na snimanju", dodaje. A ista takva atmosfera, vjeruje, čeka i kandidate koji uđu u show 'Rap Camp' i krenu u borbu za finale i super nagradu.

Nagrada u vrijednosti 150.000 kuna

Ovogodišnji pobjednik ili pobjednica osvajaju nagradu u vrijednosti 150.000 kuna, od čega je 30.000 kuna na potrošačkoj kartici. Uz to, nova rap zvijezda snimit će glazbeni album i s najboljim hip-hop producentima u Hrvatskoj te videospot u profesionalnoj video produkciji 24sata.

Svi koji žele 'od rime napraviti ime' mogu se prijaviti na stranici rapcamp.24sata.hr. Prijave su otvorene još samo tri dana!

 | Autor:

Tvoja reakcija?