Prvi 334 pregleda 03. srpnja 2018.

Justin Bieber podržao Drakea i izgubio 50.000 followersa

Pinterest

Nakon što je reper Drake objavio novi album, mnoge zvijezde su ga podržale, no jedino za Justina Biebera to nije bio pametan potez.

Naime, Bieber je na svom profilu objavio listu pjesama Scorpion albuma, a u opisu je napisao sljedeće: 

,,Svi poslušajte album najboljeg repera svih vremena koji izlazi u ponoć”.

Ovu rečenicu ‘najbolji reper  svih vremena’ nije baš najbolje sjeo Bieberovim vjernim fanovima. 

via GIPHY

Premda Drake možda je trenutno najuspješniji reper, čini se da se fanovima rap glazbe ne sviđa kada im kažete da je najbolji od svih, uključujući i rap legende kao što je npr. 2pac.

via GIPHY

Ova objava je toliko razljutila fanove rap glazbe da je Bieber u jednom danu izgubio 50.000 pratitelja na društvenim mrežama, a čini se kako taj broj nastavlja rasti.

No poznavajući Biebsa, sumnjamo da će gubitak pratitelja utjecati na njegovo mišljenje o Drakeu, tako da za njega Drake ostaje najbolji od svih.

via GIPHY  | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve