Prvi 6 pregleda 15. svibnja 2015.

Justin Bieber: 'Volontiram i pomažem beskućnicima'

justin
Instagram

Kaže kako ga je ljubav promijenila i kako sad ima snage za sve

Pomažem beskućnicima u udruzi 'Američki volonteri' i išao sam na tečaj kontrole bijesa. Shvatio sam neke svoje greške u prošlosti i neću ih više ponavljati - rekao je Justin Bieber.

Justin se 'pokaja' za svoje grijehe iz prošlosti, jer je, kako kže, sad konačno našao mir.

- U tome mu jako pomažu Kendall i Lucy. Kad provodi vrijeme s njima, nije u lošem društvu i osjeća se spokojno - rekao je jedan Justinov prijatelj.

A naš Justin bio je malo nestašan kad je 2014. gađao susjedovu kuću jajima zbog čega je i morao ići na tečaj kontrole bijesa. No, izgleda da mu je to pomoglo. Odnedavno su se u medijima pojavili natpisi da je u sretnoj vezi s glumicom Lucy Baldwin, a i Instagram mu je pun selfieja na kojima je nasmiješen od uha do uha :) Baš nam je drago!

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..