Prvi 26 pregleda 14. prosinca 2015.

Justin Bieber stiže u Zagreb!

Justin Bieber
Pixsell
Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb! Justin Bieber stiže u Zagreb!

Glazbena senzacija uskoro stiže u hrvatsku metropolu

U Zagreb uskoro stiže osoba koja je obilježila proteklo desetljeće milijunskim nakladama albuma i koju u stopu prati vojska obožavatelja. Njegovi su koncerti svi redom rasprodani te obara brojne rekorde, poručili su iz xoxo agencije.

Iako će ime te megapopularne zvijezde biti otkriveno tek u srijedu, kao i datum i točno mjesto održavanja koncerta, Večernji list neslužbeno doznaje kako je riječ o Justinu Bieberu (21)! Upravo on iduće godine kreće na europsku turneju te se pretpostavlja da će u Zagreb stići u jesen 2016.

S obzirom da će ovaj koncertni spektakl predstaviti i direktor Arene Zagreb Sretan Šarić, očekuje se da će Bieber nastupiti upravo u Areni.

 - Informaciju ne možemo potvrditi ni demantirati do srijede, za kad je zakazana konferencija za medije na kojoj ćemo službeno, ispred organizatora, objaviti ime glazbene zvijezde koja dolazi u Zagreb - rekla nam je Ivana Čabraja, glasnogovornica koncerta.

U svakom slučaju, njegov dolazak u Hrvatsku odjeknuo je poput najveće eksplozije, a reakcije ljudi su podijeljene. Dok jedni već sad s neopisivim nestrpljenjem iščekuju dodatne informacije, kao i sam koncert, drugi se s zgražanjem pitaju zar nam zbilja treba koncert osobe koja je poznata po svom problematičnom ponašanju.

Također, njegovi obožavatelji smatraju kako je Bieberova glazba jedna od najkvalitetnijih na svjetskoj glazbenoj sceni. S druge strane, oni koji ne vole zaplesati uz njegove hitove, imaju potpuno drugačiji stav. S njima se ne bi složio glazbeni kritičar Martin Milinković, koji je za Dnevnik.hr istaknuo kako je riječ o izrazitoj kvalitetnoj pop glazbi, ali također smatra da mu neprimjereno ponašanje ne ide nikako u prilog.

Dok se oni prepiru oko Justina, mi jedva čekamo njegov dolazak!

Tvoja reakcija?