Prvi 11 pregleda 11. studenoga 2016.

Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima!

Justin zaigrao s Medvjedima
Official
Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima! Justin Bieber zaigrao sa zagrebačkim Medvjedima!

Poznati pjevač na turneje uvijek ide s kompletnom opremom

Kad je Justin bieber otkrio da su Medvjedi jedan od simola Zagreba, izrazi je želju da se pridruži dečkima na jednom treningu.

Zvijezda glazbenih top ljestvica tako je na jedno poslijepodne postao je dio tima zagrebačkih Medvjeda. 
Dobro je poznato da je, kao svaki pravi Kanađanin, Bieber veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a jučer je otišao i korak dalje. 

Nakon velikog koncerta prekjučer u zagrebačkoj Areni, Bieber je dan nakon stao na led s Medvjedima i odradio trening. I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao s članovima medveščakovog KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom Mahbodom, Ivanom Jankovićem, Matijom Miličićem, Nathanom Perkovichem i Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom Senzelom, Ivanom Ružićem, Markom Šakićem i Matom Tomljenovićem. 

Dečki su se dobro zabavili, a Ivan Janković ukratko je opisao ovaj nesvakidašnji trening:

- Bilo je ovo zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko - rekao je Ivan.

Joe Bašić, organizator Justinova zagrebačkog koncerta, objasnio je ovu 'sportsku avanturu' glazbene zvijezde:

- Justin je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa - rekao je Bašić, a ovo nije prvi put da se Justin odlučio zaigrati s domaćom momčadi grada u kojem gostuje, obzirom da na turneje nikad ne ide bez kompletne opreme.

Kako su se dečki proveli, pogledajte u GALERIJI.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?