Prvi 646 pregleda 16. siječnja 2019.

Justin i Hailey otkrili datum velikog vjenčanja

onefm881/Instagram

Iako su se već vjenčali, par će tek ovo vjenčanje smatrati službenim

Iako su Justin Bieber i Hailey Baldwin potvrdili svoj brak nakon Dana zahvalnosti, izvori kažu kako još uvijek planiraju veliko vjenčanje sa svim svojim prijateljima i obitelji. I izgleda da se to događa vrlo brzo, piše Cosmopolitan.  Izvori su za stranicu Page Six rekli kako su Justin i Hailey poslali poruku: 'rezervirajte si 28. veljače'. Nisu dali lokaciju, ali navodno su cijeli u planiranju vjenčanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Izvori tvrde kako je stilski već sve sređeno, plesači su već na probi (jer će naravno biti i plesača), a Tay James, Justinov osobni DJ, puštat će muziku na vjenčanju (jer naravno, Justin ima osobnog DJ-a).

Par se kod matičara vjenčao u rujnu, ali to nisu potvrdili sve do studenog, kada je Hailey promijenila svoje prezime Baldwind u Bieber na Instagramu. Tijekom Dana zahvalnosti, Justin je na instagram objavi govorio o svom prvom odmoru kao oženjen čovjek.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Awwwiii