Prvi 1206 pregleda 03. ožujka 2019.

Justin izbjegava Selenu: 'Želi ostati vjeran Hailey'

_beliebers__universe / instagram

Selena je Justinova bivša ljubav, a možda čak još uvijek nešto osjeća prema njoj

Justin Bieber navodno je izjavio kako se namjerno drži podalje od Selene Gomez, svoje bivše, kako bi "ostao vjeran i pošten prema Hailey", svojoj supruzi.

On i Selena ne pričaju i ne čuju se

Izvor je za US Weekly izjavio: "Justin se drži podalje od Selene kako bi pokazao poštovanje prema Hailey. Justin i Selena nisu razgovarali u posljednje vrijeme."

Justin je korektan prema Hailey

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

very thankful ❤️

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

No, ovo ne znači da Hailey smeta Selena, samo da je ona ipak malo osjetljiva tema s obzirom da se ipak radi o jako velikoj Justinovoj ljubavi i velikom dijelu njegova života prije nje. Tako da, mi ih upotpunosti razumijemo.

25 godina ti super stoji, ljubavi

Osim toga i malih prepirki koje imaju zbog predbračnog ugovora, Justin i Hailey su sasvim okej, piše Cosmopolitan. Hailey je Justinu neki dan na Instagramu objavila i preslatku čestitku za rođendan s njihovom zajedničkom fotkom. Jako su slatki...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 sure looks good on u lover.. 🖤

Objavu dijeli Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajde dobro..