Prvi 551 pregleda 19. prosinca 2018.

Justin je Hailey izveo na isti spoj kao i bivšu prošle godine?

_beliebers__universe / instagram

Očito Justinu nedostaje malo kreativnosti, ali Hailey mu očito nije zamjerila

Justin Bieber svoju je Hailey ponovno izveo na spoj, no mali problem je taj što je na isti takav spoj u istom gradu (okej, gotovo isti) u ovo vrijeme prošle godine odveo i svoju bivšu, Selenu Gomez, piše Seventeen. 

Hailey i Justin izveli su se u Bellevue i Seattle u Washingtonu, a u isto vrijeme ove godine u Bellevueu je blagdansko vrijeme provodio i sa Selenom.

Naime, 16. prosinca prošle godine fanovi su 'uhvatili' Selenu i Justina kako šeću gradom, a zatim su viđeni u poznatom Sugar Factoryju u Bellevueu. Sada je jednako sladak bio s Hailey, na gotovo istim mjestima, no ostaje pitanje - je li Justin izgubio smisao za kreativnost?

Ovdje možete vidjeti Justina i Selenu, u pozadini

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    UUUUUUUU awkwaaard