Prvi 725 pregleda 02. travnja 2019.

Justin je upravo lajkao staru fotku sa Selenom!

justinl3ieber1994/Instagram

Opet se digla prašina zbog njih dvoje, ali, je li opet pretjerana?

Nakon što je Justinu Bieberu prošli tjedan fan napisao komentar kako ne voli Hailey Baldwin, već Selenu, Justin mu je odgovorio da voli svoju ženu. Priznao je da i dalje neizmjerno voli Selenu koja će zauvijek imati mjesto u njegovu srcu, no supruga mu je trenutno na prvom mjestu. No, čini se da bi im brak mogla poljuljati jedna sitnica. Naime, Justin je upravo lajkao staru fotku na kojoj se grli sa Selenom, piše Cosmopolitan. Ups.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OMG Justin liked 😭😍😍

A post shared by Fan Account (@jelena.daily) on

Fanovi optužuju Justina da je njegov brak fejk, a i dalje ne mogu prežaliti prekid sa Selenom. Pjevač je objasnio da je Gomez obilježila važan dio njegovog života i da je dalje voli. No čini se da je to sve prošlost i svi trebaju prihvatiti njegov brak, koliko god izgledao fejk. 

Ali, zašto onda lajkati stare slike? Samo uspomena radi, ili? Hmmm, ne znamo. No, okej, tko je tebi bolji par?

Selena i Justin?

Hailey i Justin?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Glasaj:

 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajoj Justine dragi!