Prvi 650 pregleda 02. travnja 2019.

Justin je upravo lajkao staru fotku sa Selenom!

justinl3ieber1994/Instagram

Opet se digla prašina zbog njih dvoje, ali, je li opet pretjerana?

Nakon što je Justinu Bieberu prošli tjedan fan napisao komentar kako ne voli Hailey Baldwin, već Selenu, Justin mu je odgovorio da voli svoju ženu. Priznao je da i dalje neizmjerno voli Selenu koja će zauvijek imati mjesto u njegovu srcu, no supruga mu je trenutno na prvom mjestu. No, čini se da bi im brak mogla poljuljati jedna sitnica. Naime, Justin je upravo lajkao staru fotku na kojoj se grli sa Selenom, piše Cosmopolitan. Ups.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OMG Justin liked 😭😍😍

A post shared by Fan Account (@jelena.daily) on

Fanovi optužuju Justina da je njegov brak fejk, a i dalje ne mogu prežaliti prekid sa Selenom. Pjevač je objasnio da je Gomez obilježila važan dio njegovog života i da je dalje voli. No čini se da je to sve prošlost i svi trebaju prihvatiti njegov brak, koliko god izgledao fejk. 

Ali, zašto onda lajkati stare slike? Samo uspomena radi, ili? Hmmm, ne znamo. No, okej, tko je tebi bolji par?

Selena i Justin?

Hailey i Justin?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Glasaj:

 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..