Prvi 34 pregleda 11. studenoga 2016.

Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon

justin bieber
Pixsell
Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon Justin Bieber napustio Zagreb: Grlio i ljubio obožavateljice, a dobio i poklon

Turneja mora ići dalje, ali Hrvatska će mu ostati u posebnom sjećanju...

Obožavatelji Justina Biebera (22), ali i oni koji to nisu, još će dugo pamtiti njegov posjet Zagrebu. O spektaklu u zagrebačkoj Areni pričat će se priče unucima, a obožavatelji koji su mu se uspjeli približiti imat će i posebnu uspomenu.

Podsjetimo, Justin je nakon spomenutog koncerta odlučio produžiti svoj boravak u glavnom gradu Hrvatske. Odmah prve večeri nije propustio priliku da tulumari u poznatom zagrebačkom klubu, a sutradan se uputio i do tonskog studija gdje je snimio novu pjesmu. U međuvremenu je "skoknuo" i u kino, ali je odmjerio i snage u hokeju s našim Medvjedima.

No, kako svemu lijepom dođe kraj tako je i ovo druženje moralo (nažalost) završiti. Kako bi dojam bio potpun pobrinule su se najvjernije obožavateljice koje su ga ispratile iz Zračne luke Zagreb, a on im je uzvratio toplim zagrljajima.

justin bieber | Autor: Pixsell Pixsell

Na poklon je dobio i čokoladu, a kako je izgledao njihov susret pogledajte u našoj fotogaleriji.

Treba spomenuti kako je Bieber obećao vratiti se u našu zemlju, a ne sumnjamo da će ga Belieberi još jednom dočekati raširenih ruku...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?