Prvi 11 pregleda 01. prosinca 2016.

Justin Biebera ima novog prijatelja, a otkrio je i zašto više nije na Instagramu

Justin Bieber

Odgovor bi vas mogao šokirati...

Dok se hrvatski obožavatelji još uvijek s nostalgijom prisjećaju spektakularnog koncerta Justina Biebera (22) u zagrebačkoj Areni, kanadska megazvijezda već je napustila teritorij Europe.

No, prije nego se oprostio s našim kontinentom, Justin je u Londonu prisustvovao premijeri dokumentarca "I Am Bolt" koji, naravno, govori o najbržem čovjeku na svijet - Usainu Boltu (30).

Naravno, ni Usain, ali ni Bieber nisu propustili priliku pohvaliti se kako su uživali u zajedničkom društvu, a po svemu sudeći ovo je početak jednog divnog prijateljstva.

Bolt se njihovim druženjem pohvalio na Instagramu...

 

Chilling with #JustinBieber

Fotografiju objavljuje Usain St.Leo Bolt (@usainbolt)

No, kako Justin već duže vrijeme nema profil na toj društvenoj mreži, svoje oduševljenje je odlučio podijeliti putem Twittera pa je Usaina nazvao "super tipom".

Kada smo već kod toga, jeste li se ikada pitali zašto je uopće pjevač izbrisao Instagram? Naravno da jeste pa je sada odlučio sam odgovoriti na to pitanje.

Naime, tijekom posljednjeg koncerta "Purpose" turneje, održanog upravo u londonskoj 02 Areni, Justin je pitao obožavatelje misle li da treba vratiti svoj profil. Fanovi su mu oduševljenim usklicima oduševljenja dali do znanja što misle o tome, ali se Bieber očito ne slaže s njima...

"Pih, neću vratiti svoj Instagram profil. Instagram je za vraga. Mislim da je Instagram pakao, siguran sam 90%", zaključio je.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?