Prvi 936 pregleda 07. kolovoza 2017.

Justin se na misi nalazi sa bivšim curama?

Justin Bieber
Olivia Rodrigo Instagram

Nakon iskrene poruke obožavateljima prošli tjedan na Instagramu kako je u prošlosti dopustio da ljubomora i gorčina upravlja njegovim životom, čini se da Justin Bieber okreće novi list.

Popularni pjevač je cijeli vikend proveo na misi. U petak navečer je bio na večernjoj misi, na tzv. Zoe Conference, u Los Angelesu na kojoj je bila i njegova bivša djevojka, Hailey Baldwin.

Iako su stigli odvojeno, Hailey se pokušala sakriti od fotografa prilikom ulaska na misu. Kasnije je na Twitteru sa obožavateljima podijelila svoje oduševljenje.
- Kakav odličan dan, moje srce je puno ljubavi - napisala je na Twitteru.

No, nije samo ona bila ovaj vikend na misi. U subotu su Justin i Selena Gomez naletjeli jedan na drugog na istoj vjerskoj preobrazbi u Los Angelesu.
Bieber je bio sa odnedavno svojom desnom rukom, pastorom Carlom Lentzom, dok je Selena bila sa svojom osobnom asistenticom.

S obzirom da se od prekida, bivši ljubavnici, jako trudili ne naletjeti jedan na drugoga mnogi su se pitali što se događa.
Prošli tjedan je Justin objavio iskrenu poruku na Instagramu u kojoj je priznao da su je u prošlosti pustio da ga nesigurnosti pobijede i da mu ljubomora vodi život, pa se mnogi pitaju je li Justin iskoristio ovaj vikend da izgladi odnose sa svojim bivšim djevojkama.

 

August 6: Selena a Church in Los Angeles, California ✨~F (via @sheisselenagomez) #selenagomez

A post shared by Selena Gomez News (@selena_gomez_amino) on

 

 

 

 


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?