Prvi 17 pregleda 09. studenoga 2016.

Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje!

Justin Bieber
Pixsell
Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje! Justin se rasplakao, otkrio omiljenu pjesmu i dao jedno obećanje!

Osim što je izveo stare i nove hitove, s obožavateljima je bez ustručavanja podijelio emocije...

Najvjerniji obožavatelji su se ispred zagrebačke Arene počeli okupljati još od ranog jutra, a ulaz je otvoren već u 18 sati.

Prije megazvijezde Justina Biebera (22) na pozornicu je izašla grupa Mic Lowry koja ga prati na "Purpose" turneji dok se kanadska zvijezda pred obožavateljima pojavila u velikoj staklenoj kocki.

Istog trena dvoranom se prolomio gromoglasan vrisak, a pjevač je cijeli spektakl započeo miksom pjesama "Mark my words" te "Where are you now" s njegovog posljednjeg albuma 'Purpose'. 

 

Photo of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A photo posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

- Osjećam da je ova dvorana puna ljubavi, hvala vam na potpori - kazao je pjevač te se upustio u razgovor s publikom. Dok su pojedini iskoristili priliku da izraze svoje glazbene želje, drugi su se odlučili za nešto osobniji pristup. Tako ga je jedna djevojka pitala koja mu je najdraža pjesma, a on je bez ustručavanja odgovorio kako je riječ "99 problems" od Jay Z-a.

Nešto kasnije, prilikom izvedbe pjesme "Let Me Love You", Justin nije mogao sakriti emocije te je zaplakao, a zajedno s njim i dobar dio obožavateljica. 

Pred kraj koncerta Bieber je podijelo svoje oduševljenje s obožavateljima te je obećao da će se sigurno vratiti u Hrvatsku.

 

Photo of Justin Bieber performing in Zagreb, Croatia. (November 9) #PurposeTour #PurposeWorldTour #PurposeTourZagreb #PurposeTourUpdates

A photo posted by Purpose Tour Updates (@purposetourdiary) on

Kako je izgledao koncert provjerite u našoj fotogaleriji!

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?