Prvi 21 pregleda 16. prosinca 2015.

Justinovi koncerti rasprodaju se u pola minute!

Justin Bieber
Pixsell

Obožavatelji već smišljaju planove kako da što brže i bezbolnije dođu do karata za koncert desetljeća

Prije dva dana cijelom je regijom odjeknula vijest da Justin Bieber (21) po prvi put stiže u Zagreb, a sada je napokon stigla i službena potvrda! Iako će se koncert održati u zagrebačkoj Areni tek krajem iduće godine, točnije 9. studenog 2016., obožavatelji već razmišljaju o tome kako da dođu do karata za najvažniji koncert njihovih života. Vjerujemo da će im to biti najbolji božićni poklon ikad.

- Idem kako god, makar morala pješice do Zagreba. Isuse, pa moj san će se napokon ostvariti. Vidjet ću ga! Plačem. Već danas počinjem skupljati novac za kartu - prenosi 24 sata reakciju samo jedne u nizu uzbuđenih obožavateljica.

Nakon što su se mediji raspisali da će u Hrvatsku napokon stići jedan od najpopularnjih pjevača današnjice, društvene mreže su preplavili komentari najvjernijih fanova. 

Riječ je o Bieberovom  prvom gostovanju u regiji. 

Ipak, mnogi fanovi već sad su počeli paničariti hoće li na vrijeme nabaviti karte, a njihov strah je itekako opravdan. Naime, ulaznice za njegove koncerte se ponekad prodaju u svega 30ak sekundi te se poslije preprodaju za gotovo 10 puta veći iznos!

Prodaja jednog dijela karata kreće već danas od 16 sati, a prodavat će se do sutra kasno navečer. Riječ je o online prodaji paketa koji uključuju ulaznicu i članstvo u fan klubu. Od petka ujutro kreće prodaja klasičnih ulaznica na webu i čak 5 000 prodajnih mjesta u cijeloj regiji. 

Najjeftinije karte prodaju se po cijeni od 365 kuna, a predviđeno je 17 000 mjesta. Osim toga, s Bieberom dolazi čak 50 ljudi, a nastupat će na dva stagea. Također, pripremite se i za nastup specijalnih gostiju. Potvrđeno je da je riječ o njegovim bliskim prijateljima, ali imena će biti otkrivena tek pred sam koncert. 

Ako se poželite družiti s Bieberom cijeli dan i to ćete moći! Postoji 20 posebnih karata koje ćete moći kupiti za 14 000 kuna.

Postavlja se pitanje, tko će srećkovići koji će imati prilike i osobno se družiti s najpopularnijom zvijezdom današnjice?

Tvoja reakcija?