Prvi 1386 pregleda 14. veljače 2021.

Jutro nakon Dore javio nam se Luciano: 'Ovo je kao san'

nel pavletic/davor puklavec/pixsell

Jutro nakon pobjede na Dori s pjevačicom Albinom, čuli smo se s JoomBoosovcem Lucianom Plazibatom koji je plesao s njom. Preuzbuđen je zbog puta u Rotterdam na Eurosong i jedva čeka da vidimo što će nam ondje prirediti

"Preuzbuđen sam još uvijek, jako sam sretan, sve je još uvijek kao neki dobar san. Prepuno truda i ljubavi ulažemo u ovo što radimo i drago mi je da je to prepoznala i publika i struka", ispričao nam je Luciano i dodao kako na Eurosongu možemo očekivati još veći show.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Toliko sam zadovoljan ovom suradnjom s Albinom i cijelim timom, mogu samo još jednom nahvaliti i pohvaliti sve, od kostima, ostalih plesača, cijele produkcije... Sve je bilo na vrhunskoj razini. Jedva čekam da odemo na Eurosong i mogu vam samo reći da tek ondje možete očekivati pravi show od nas, potrudit ćemo se maksimalno da sve pozitivno iznenadimo i jako se veselim svemu", kaže.

 | Autor:

I prije samog nastupa na Dori Luciano je imao dobar osjećaj da bi nastup s Albinom i ostalim dečkima iz plesnog tima mogao biti pobjednički. Ispričao nam je tada da očekujemo neočekivano - i to se dogodilo. Na kraju su osvojili 198 bodova, najviše od svih, i osigurali si plasman na Eurosong. 

 | Autor:

"Otkako sam bio klinac sanjam o tome da nastupim na Dori. Naravno, kao plesač. Sad kad se to i ostvaruje i kad samo pomislim da ću stati na tu pozornicu i plesati pred svim tim ljudima, taj mi je osjećaj i dalje malo nerealan, ali se jako veselim i baš mi je gušt raditi s cijelim timom. Nastupam s Albinom koja je veliki favorit sa svojom pjesmom 'Tick-Tock', a i naziv je baš dosta simboličan", ispričao nam je Luciano prije dva dana i nahvalio Albinu, a onda su se sva njegova predviđanja i ostvarila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Nisam svjesna još svega ovoga, uložila sam puno truda i ljubavi, preponosna sam. Sretna sam što su ljudi to prepoznali. Konkurencija je bila sjajna i da smo poslali bilo koga drugoga u Rotterdam, ne bismo fulali", ispričala je pobjednica Albina nakon nastupa.

Ipak, prije odlaska na Eurosong u svibnju, JoomBoosovac Luciano ima još jednu veliku ulogu prije toga - i ovoga puta nije plesna, već voditeljska. On i Saamo Petraa vodit će novi JoomBoos talent show 'Videostar' u kojem tražimo buduće TikTok zvijezde. I zbog ovog je angažmana preuzbuđen. 

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Petra i ja samo savršen duo, mogu vam otkriti da vam s nama sigurno neće biti dosadno. Kad stavite dvije plavuše na jednom mjesto što uopće možete očekivati? Jedva čekam da krene show, ali prije toga trebamo super prijave, što više prijava, što različitijih prijava. Ja bih jako želio vidjeti dobre plesače u showu i za to navijam, ali pozivam sve kreativce da se prijave, čime god da se žele predstaviti. Na TikToku nema nekih posebnih pravila ili savjeta kako uspjeti, ali ono što vam sa sigurnošću mogu reći jest da morate biti svoji", govori.

ALBININ I NJEGOV NASTUP NA DORI POGLEDAJTE OVDJE:

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?