Prvi 1416 pregleda 22. prosinca 2023.

Kad pjevači postanu glumci: Najbolje uloge ikad!

PIXSELL/CANVA

Mnogi su pjevači svoj umjetnički talent pretočili i u glumu.

Brojni pjevači uskočili su u glumačke cipele, a mi vam donosimo neke od najboljih uloga:

1. Miley Cyrus

Popularna američka pjevačica više se puta okušala u glumačkoj ulozi, a većina ju pamti po ulozi u Disneyevoj proslavljenoj seriji 'Hannah Montana', gdje glumi djevojku Miley Stewart koja živi dvostrukim životom. Tijekom dana ide u školu i živi kao svi njezini vršnjaci, a noću se pretvara u slavnu pop pjevačicu Hannah Montanu.

2. Voyage

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, popularni je srpski pjevač, tekstopisac i reper. Osim u glazbenom svijetu, ovaj se mlada umjetnička duša okušala i u glumačkoj ulozi. Možete ga gledati u popularnoj seriji 'U klinču', gdje je utjelovio lik Aljoše Kovača. Ne propustite pogledati ovu hit seriju na streaming platformi VOYO!

 | Autor: RTL RTL

3. Beyonce

Beyoncé Giselle Knowles-Carter je popularna američka pjevačica, kantautorica, poduzetnica i glumica. Smatra se jednom od najatraktivnijih i najboljih pjevačica svijeta, a više je puta tvoj umjetnički talent pretočila i u glumu. Poznatu ulogu dobila je u filmu 'Opsjednuta', gdje je utjelovila Sharon, prekrasnu ženu čiji je život ugrožen zbog suprugove kolegice na poslu.

4. Selena Gomez

Selena Marie Gomez američka je pjevačica, dizajnerica, producentica, tekstopisac i glumica meksičkog i talijanskog porijekla. Svoj je glumački talent pokazala u više filmova, a najpoznatiji je 'Još jedna priča o Pepeljugi', gdje se pojavljuje kao glavni akter u ljubavnoj priči.

5. Petar Grašo

Petar Grašo hrvatski je pjevač i skladatelj zabavne i pop glazbe. Mnogi ga pamte po glumačkoj ulozi u hrvatskoj sapunici 'Villa Maria' gdje je tumačio samog sebe, a ujedno i Dorinog novog udvarača.

​​​​​​

Tvoja reakcija?