Prvi 951 pregleda 12. kolovoza 2018.

Kada je vrijeme za pauzu, a kada za prekid

Pinterest

Ponekad veza zna samo doći u malu krizu tako da bi joj pauza sasvim dobro došla i riješila mnoge probleme dok se ponekad stvar ne da spasiti tako da je prekid jedino rješenje.

Svaka veza ima svoje uspone i padove. Nekada vam je u vezi bolje, nekada su tu trzavice zbog kojih želimo sve prekinuti. Gurl.com donosi savjete i odgovara na pitanje kad je vrijeme za pauzu, a kada za prekid. 

1. U posljednje vrijeme ste se udaljili i ne razgovarate kao nekada.

To ne treba značiti da je odmah sve gotovo i da nema nade. Prije svega je bitno sjesti i razgovarati o tome zašto je do toga došlo. Ukoliko ustanovite da ste se jednostavno oboje ohladili onda je prekid logičan no ako ste samo bili malo povučeniji ili zauzeti u zadnje vrijeme, mala pauza će vam dobro doći, piše Businessinsider.com.

via GIPHY

2. Pauza ostavlja mogućnost da opet sve bude kao prije.

Upali ste u krizu i niste sigurni vidite li se zajedno za nekoliko godina ili ne. Pauza je pametan potez jer biste u toj privremenoj razdvojenosti mogli doći do zaključka jeli vam zaista stalo ili ne.

via GIPHY

3. Neprestano se svađate.

U tom slučaju bi pauza za početak mogla biti bolje rješenje jer se možda u tom periodu ohladite i odlučite više ne dramiti oko svake sitnice, no ako uvidite da svađa nikada neće biti manje, onda jednostavno niste jedno za drugo.

via GIPHY

4. Pauza je dobra za ublažiti bol.

Primjerice, ako je jedna strana zagrijanija i nije spremna na prekid, možda će kroz privremenu razdvojenost naučiti na život bez partnera i kasnije joj prekid neće toliko teško pasti.

via GIPHY

5. Dogodila se prevara.

Najpoštenije bi bilo odmah prekinuti no ako se “prevarant” iskreno pokaje i učini sve da sredi stvar, i taj konačan prekid se može pretvoriti u tek privremenu nužnu pauzu.

via GIPHY

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a s kim da prekinem?