Prvi 6404 pregleda 31. prosinca 2018.

Kako će svaki horoskopski znak dočekati Novu?

angelika.daria/Instagram

Ako se još uvijek pitaš kako ćeš dočekati Novu, mi ćemo ti olakšati!

Ne znamo ako je vjerovati onoj: "Kako uđeš u Novu, takva će ti biti cijela godina", ali zašto riskirati? 2018. godina ionako je bila prepuna uspona i padova da večeras ne bi igrali na sigurno, zar ne? Ako već i imate planove, savjeti koje donosi elite daily kako dočekati Novu, s obzirom na horoskopski znak, sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. 

Mjesec u Škorpionu

Večeras će Mjesec biti u Škorpionu, što je uvijek jako zanimljivo. Možda će sada zvučati kao praznovjerje, ali vjerujte, najbolji način da večeras dočekate Novu godinu je taj da potražite neki krov nad glavom. To je zato što će doći do otpuštanja raznih negativnih osjećaja koji su se nakupljali kroz cijelu godinu. Ako niste pod krovom ili u blizini istog, pobrinite se da se u ponoć bar s nečim pokrijete po glavi kako bi zaštitili čakru.

via GIPHY

U nastavku donosimo kako bi trebali proslaviti doček s obzirom na horoskopski znak.

Ovan: Neka bude romantično

Mjesec u Škorpionu utjecat će i na vašu intimnu stranu koja će u vama probuditi romantičnost. Zato večeras težite romantičnom dočeku, a kao alternativa, super će vam doći i plesanje na nekom novom, uzbudljivom mjestu.

Bik: Slavite s nekim koga volite

Za Bikove se Mjesec u Škorpionu pobrinuo da im ne izostane sreće u ljubavi, kako kroz cijelu godinu, tako i večeras. Ako kojim slučajem večeras ipak slavite solo, pobrinite se da budete s prijateljima ili nekim drugim dragim osobama. A ljubav bi trebala brzo doći.

Blizanci: Večeras bi trebali biti domaćini

Vi ćete biti iznimno raspoloženi za slavlje večeras i imati ćete potrebu da sve bude savršeno do detalja, te da vi, kao ni vaši prijatelji ne ostanete gladni i žedni. Upravo vas to večeras vas čini idelanim domaćinom zabave.

via GIPHY

Rak: Partijanje na najjače

Rakovi, budimo realni...već odavno niste bili ovako uzbuđeni! Već danima ste spremni za večeras i nikada niste imali više samopouzdanja. Zato pozovite prijatelje i naspavajte se jer će vama zabava i ples trajati do jutra.

Lav: Slušajte svoju intuiciju

Večeras možda hoćete, a možda nećete biti raspoloženi za zabavu. Obzirom da se Mjesec u Škorpionu nalazi u vašoj domeni koja se tiče doma, nekako slutimo da nećete imati volje. I to je okej, samo slijedite svoju intuiciju.

Djevica: Zabava na vrhuncu

Stalno ćete dobivati pozive za večeras i bit ćete omiljena osoba u društvu! Zato uživajte, plešite i zabavljajte se...zaslužili ste!

via GIPHY

Vaga: Svečana večera

Ne postoji ništa što volite više od slavljenja posebnih prigoda, pogotovo kada su raskošne, luksuzne i estetski ugodne. Večeras ćete biti raspoloženi upravo za takvu vrstu zabave.

Škorpion: Ovisi o vašem raspoloženju

Kod Škorpiona ima toliko toga za proslavu ove godine, ali s Mjesecom koji putuje kroz vaš znak, od sada su vaši planovi kaotični.  Djelovat ćete kako se osjećate u trenutku, pa tako i večeras.

Strijelac: Napravite pidžama party

Iako malo neobično za vaš znak, koji uvijek voli biti u toku događaja i ništa ne propuštati, ove godine kao da će te se malo umoriti. U tom tonu, večeras bi vam najviše odgovarao pidžama party.

via GIPHY

Jarac: U društvu prijatelja

Izgleda kako ćete u naredno vrijeme imati mnogo razloga za slavlje...i to zasluženo! Imate mnogo toga na čemu možete biti zahvalni i zato počnite zabavu večeras- okruženi prijateljima.

Vodenjak: Budite cool, ali pazite

Mjesec u Škorpionu će vas ove godine staviti pod povećalo. Sve oči bit će uprte u vas, zato pripazite na svoje ponašanje, ali s druge strane radite ono što vas veseli i zbog čega se osjećate cool. Zato večeras samo opušteno, ali pazite da se ne osramotite jer sigurno neće proći nezapaženo. 

Ribe: Doček avantura

Bilo da putujete u neki drugi grad, ili odlazite na odmor s voljenima, pobrinite se da prihvatite putovanje i izvučete najbolje iz njega. Učinite nešto uzbudljivo ove godine pa tako i večeras!

via GIPHY

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Cool