Prvi 331 pregleda 07. travnja 2023.

Kako biti magnet za žene? Poznati brend otkrio tajnu!

promo

Jesi li ikada poželio biti magnet za žene? Često se pitamo koja je tajna muškaraca koji s lakoćom privlače pozornost žena. No, kada bi se pred tobom našao gumb koji će te pretvoriti u glavnog zavodnika u gradu, bi li se usudio pritisnuti ga?

Upravo tu priliku dobili su Zagrepčani protekle subote, 1.travnja, kada ih je na Cvjetnom trgu dočekao display s pitanjem „Želiš znati kako privući svaku ženu?”, ispred kojeg je bio postavljen crveni gumb. 

 | Autor: promo promo

Deset najodvažnijih muškaraca pritisnula su gumb i pokušala razotkriti dugo čuvanu tajnu velikih zavodnika. No, umjesto žena njihovih snova, prišao im je youtuber Borna Rastović Rasta te ih upoznao sa skrivenim moćima Axe dezodoransa. 

 | Autor: promo promo

Tada je uslijedio najvažniji test – test strpljenja. “Koliko je potrebno da ovo počne djelovati?”, “Gdje su žene?”, “Što se događa?”, “Ovo ne radi!” samo su neke od misli koje su prolazile glavama naših zavodnika.

 | Autor: promo promo

Kada se učinilo da im strpljenje nije najjača strana i kada su počeli odlaziti, snovi su se počeli pretvarati u stvarnost. Pogledi i komplimenti žena dolazili su sa svih strana. 

 | Autor: promo promo

Što se dalje dogodilo, pogledaj u videu! 

 

 

 

Tvoja reakcija?