Prvi 12 pregleda 21. listopada 2015.

Kako će se Ivana Marić snaći u ulozi Jacquesa Houdeka?

Ivana Marić
Nova TV

Pred njom je velika glasovna, ali i fizička transformacija

Ivana Marić dobila je za zadatak u idućoj epizodi iznimno zanimljivu tranformaciju.

Nakon što je na trenutak postala Pink, ovaj će se put morati "pretvoriti" u svog kolegu Jacquesa Houdeka. Priznala je da se jako veseli ovoj transformaciji, ali se također boji da Jacques neće biti zadovoljan njezinom izvedbom.

- Ovom muškom ulogom nadoknadit ću tri ženske. Imati ću jako puno protetike. Moraju mi podebljati glavu, ruke, cijeli taj kostim. Evo, stvarno do zadnjeg momenta do izlaska na binu ne znam što da očekujem sama od sebe - kaže Ivana.

Ivana Marić | Autor: Nova TV Nova TV

Vijest o njezinoj transformaciji oduševila i samog Jacquesa te se nije libio izraziti oduševljenje na svom Facebook profilu.

Hahahhahahaaaaa!!! Ivana Marić je sljedeći put Jacques Houdek u TLZP :) JEDVA ČEKAM VIDJET TU TRANSFORMACIJU!!! Bit će tu posla, Marićka ajmo odmah na papanje, hahaahahahhhaahhaa!!! :)

Posted by JACQUES HOUDEK on Sunday, 18 October 2015

Osim ove transformacije, u idućoj emisiji gledati ćemo i Luku Bulića u ulozi Kemala Montena, Ivanu Šarić kao Bary Whitea, Maju Šuput kao John Travoltu, a Maju Posavec kao Gloriu Estefan.

Dušan Bućan nastupit će kao grupa I Bee, Renatu Sabljak gledat ćemo kao članicu Novih Fosila, a Saša Lozar pokazati će kako repa u ulozi Vanilla Ice-a.

Novu epizodu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pogledajte u nedjelju u 20 sati na Novoj Tv.

Tvoja reakcija?