Prvi 13025 pregleda 18. siječnja 2019.

Kako danas izgledaju kandidati showa 'Život na vagi'?

RTL televizija, nina_martina_korbar_/Instagram

Pogledajte jesu li se jako promijenili nakon završetka showa

Prošle su dvije godine od prve epizode showa 'Život na vagi', tri sezone, pedeset i četiri kandidata i nebrojeno kilograma. Iako su svi došli s čvrstom namjerom da izgube kilograme, nisu svi uspjeli u tome. I dok su neki odmah posustali, neki su se žustro borili do kraja. Mi smo 'bacili oko' kako neki od najzanimljivijih kadidata svih sezona izgledaju danas u odnosu na svoje prvo pojavljivanje.

Darjan Zajačko 

Kandidat prve sezone u show je ušao sa 124,5 kg, a izašao sa 84,5 kg.  

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Darian danas izgleda ovako:

Ivan Krolo

Pobjednik prve sezone showa je mršavljenje počeo sa 130 kg, a pobijedio sa 45 kg manje.

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Nakon showa:

Dorian Crnković

Dorian je pobjednik druge sezone. U show je ušao sa 177 kg, a gubitak od 70 kg doveo ga je do prvog mjesta.

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Dorian danas:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pere nas nostalgija 😂😂#znv #zivotnavagi #samoopusteno😎

A post shared by Dorian Crnković (@dodo2401) on

Jelena Putnik

Jelena je sa 112, 9 kg odlučila kilama reći zbogom. Iz kuće je izašla sa 67,7 kg manje, a s treninzima je nastavila i izvan kuće. Trenira sa Sanjom, koja ih je trenirala u kući.

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Jelena nakon izlaska iz kuće:

Alen Abramović

Alen je do sada izgubio najviše od svih kandidata ikada i, naravno, pobijedio. Kao najteži kandidat sa 181,3 kg nije gubio duh te je sa 84,4 kg manje izašao kao najveći pobjednik.

 

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Alen nije prestao trenirati ni izvan kuće te danas izgleda ovako:

Luka Smoljo

Luka je jedan od kandidata koji su u kratko vrijeme postigli ogromnu transformaciju. Svoj put mršavljenja počeo je sa 149,8 kilograma, a izašao sa 85,8. 

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Luka je nastavio i izvan kuće vježbati s nekim bivšim kandidatima pa nije ni čudo da danas izgleda ovako:

Nina Martina Kobar

Nina je i nakon showa nastavila oduševljavati gubitkom kilograma. Započela je sa 124 kg, a cijelo putovanje završila je 60 kg lakša. 

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Danas možemo pratiti njezin napredak na Instagram profilu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready to go #meeting 💰💼 #happy #sunrays ☀️

A post shared by NinaK 🙏🏻 (@nina_martina_korbar_) on

Irena Štetić Andrin

Irena osvojila je 50.000 kuna kao kandidat povratnik u finalu. Počela je sa 130 kg, a kilažu je smanjila za 67 kg i tako postala ženom koja je najdalje dogurala u showu.

 | Autor: RTL televizija RTL televizija

Irena voli pokazivati svoj novi izgled i danas izgleda fenomenalno:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemam dovoljno lijepih rijeci da zahvalim svim 120 prekrasnih ljudi koji su uveličali i uljepšali feštu na kojoj smo ugostili naše najdraže, našu rodbinu i prijatelje , a slavili smo, uz naravno božićno blagdansko vrijeme i 5 godina moje tvrtke TERRA PURUS i uspješno odrađen show Života na vagi .... ova godina je iza nas, jako sam zadovoljna događanjima u istoj , ali osjećam da će iduća biti dobitna ... hvala vam dragi moji prijatelji sto ste nam došli i očekujemo vas u još većem broju iduće godine ... Voli vas sve vaša Renčika.... ❤️🥰😍 #samojako #bozijiblagoslov #hvalazasve #mojapotpora #zauvijekprijatelji #zivotnavagi #zivotnavagi2018 ##irenasteticandrin #volimvas #bozicnidomjenak

A post shared by @ irena.stetic.andrin on

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • takuinaki65

    Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.lv Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.
  • mala_loodacha

    Woooooow :O