Prvi 2195 pregleda 12. svibnja 2019.

Kako je moguće? Ova cura radi brutalno realne ilustracije

annchyssa/Instagram

Svaka čast...

Saamo Petraa je na svojem Instagram storyju podijelila ovu genijalnu ilustraciju sebe. Ilustrirala ju je cura imenom Ana čiji je Instagram profil pun genijalnih cteža. Ana već broji pet tisuća pratitelja na ovoj društvenoj mreži, a kad vidite neke njezine radove, bit će vam jasno i zašto.

 | Autor: Saamo Petraa Saamo Petraa

Njezin instagram profil možete pronaći pod imenom @annchyssa, a ono što smo iz njega uspjeli saznati je da dolazi iz Srbije, a da su joj strast realistični portreti. Cura je zaista genijalna.

 Uživajte u ostalim radovima:

Mi smo se naježili, a ti?

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Znači wow!! Nadam se da će svi ovo pogledat
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°